Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 18th August 2020 – Win Assured Gift Vouchers

0

Flipkart Super Fan Quiz Answers

Answer 10 Simple Questions And Get a Chance to Win Amazing Prizes, Super Coins and Gift Vouchers. Flipkart Super Fan Answers Today.


Flipkart Super Fan Quiz Answers: Welcome Friends. Today We are Back With Another Free Latest Flipkart Quiz Loot Offer. Play Flipkart Super Fan Quiz and Get A Chance to Win Flipkart Gift Vouchers and Also Win Exciting Prizes and Super Coins From Flipkart. Flipkart Gift Vouchers Trick, Flipkart Free Super Coins Trick, Flipkart Super Fan Quiz Answers Today, Flipkart Loot Tricks, Flipkart Quiz Answers Today.

flipkart super fan quiz answers

In This Post I Will Tell You How You Can Win Exciting Prizes, Free Super Coins and Flipkart Gift Vouchers Just By Answering Simple Super Fan Quiz Questions. We Have Posted All the Answers of The 10 Quiz questions Which are Asked in the Later Part of This Post So That You Can Answer All the Questions Correctly. Hope You are Enjoying Our Latest Amazon Quiz Loot Tricks, Flipkart Quiz Loot Tricks and Free Internet Tricks.

Online Shopping With Flipkart is Very Easy As You Get to Shop From the Comfort of Your Home and Get Delivered at Your Door Step. By Downloading the Flipkart Free Online Shopping App on Your Android Phone or Tablet. You Can Effortless Browse Their Massive Collection of More Than 80 Crore Products.


Flipkart Super Fan Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Super Fan Quiz
  • Quiz Winning Prize – Free Gift Vouchers, Super Coins and Exciting Prizes
  • Mega Prize – Super Fan Title
  • Number Of Questions – 10
  • Question Type – Multiple Choice Questions
  • Quiz Timing – 12AM to 11:59PM Daily

How To Play Flipkart Super Fan Quiz

1. First Download Flipkart App if You Don’t Have – Click Here

2. Install the App and Then Open the App

3. Now Login Using Your Mobile Number

4. Then Click on Games Icon From Bottom

5. Then Click on Flipkart Super Fan Quiz Show

6. Then Click on Play And Win Option

7. Then A Video Will Be Played Which Contains the Answers of the Questions

8. Don’t Worry We Have Provided the Answer of All the Questions in Below Section

9. The Questions Asked are Same For All the Users


Flipkart Super Fan Quiz Answers Today – 18th August, 2020

Today’s Quiz Is On Malaika. Answers Are Given Below

1. What is The Most Daring Thing I Have Ever Done?

Answer – Swimming With Sharks

2. What Dish Do I Cook the Best?

Answer – Green Thai Curry

3. What is That One Habit That I Just Can’t Get Rid Of?

Answer – Over Packing

4. What Was My Favourite Subject in School?

Answer – History

5. What is That One Word I Use A Lot?

Answer – Seriously

6. Badminton is My Favourite Sport?

Answer – False

7. My Perfect Date Night is a Long Walk On the Beach

Answer – False

8. The Hindi Film Song Which Describes Me is

Answer – Oh Haseena Zulfon Wali

9. The First Ad I Did Was for

Answer – Amusement Part

10. My Favourite Hindi Movie is

Answer – Qayamat Se Qayamat Tak


Flipkart Super Fan Quiz Answers – 13th August, 2020

Super Fan Quiz On Ananya Pandey. Answers Are Given Below.

1. What is My Secret Talent?

Answer – Touching My Tongue To My Nose

2. What is My Favourite Team Sport?

Answer – Cricket

3. What is My Favourite Ice Cream Flavour?

Answer – Cookies and Cream

4. My Favourite Family Trip Was to Which Country?

Answer – Africa

5. I Am Allergic to Cheese?

Answer – False

6. One Emoji That I Use the Most is An Eye Roll?

Answer – False

7. The First Thing I Do in the Morning is Check My Phone?

Answer – True

8. If This was Remade Today I Would Love to be a Part of it. The Film is

Answer – Kuch Kuch Hota Hai

9. I Regularly Use This Movie Dialogue. The Dialogue is

Answer – Main Apni Favourite Hoon

10. If My Life Had a Hindi Theme Song Then it Would be

Answer – Ankhiyon Se Goli Maare


Final Words

So Friends This Was the Full Post on Flipkart Super Fan Quiz Answers. We Will be Posting All the Answers of The Flipkart Super Fan Quiz and All Other Quiz’s As Well. Hope You Liked the Post. Do Share the Post With Your Friends. Thank Your For Visiting TricksZone. Visit Again…


*If You Have Any Suggestions or Facing any Issues In This Post Then You Can Comment Below or Directly Contact Us Via Email at : trickszone06@gmail.com

For Instant Loot and Offer Updates You can Join Us On Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here