Flipkart Fake Or Not Quiz 12th November Answers – Win Prizes & Super Coins

0

Flipkart Fake Or Not Answers

Contents of this Post

Answer 5 Simple Questions and Win Assured Prizes and Super Coins. Flipkart Fake or Not Quiz. Also Get Rs.50 Flipkart Voucher.


Flipkart Fake Or Not Quiz: Welcome Friends: Today we are Back with An Amazing Flipkart Loot Offer. Answer Some Really Easy Questions in Flipkart App and Win Rs.50 Voucher and 50 Super Coins Absolute Free. Flipkart Fake or Not Answers Today, Flipkart Quiz Answers Today, Flipkart Fake or Not Quiz Answers.

flipkart fake or not quiz

In this Post I will Tell You How You Can Earn Free Assured Prizes and Super Coins and Also Rs.50 Flipkart Gift Voucher. Hope You are Also Enjoying Our Latest Free Recharge Tricks, Latest Cashback Offers and Free Earn Money Loot Tricks.

Online Shopping with Flipkart is Very Easy as You Get to Shop From the Comfort of Your Home and Get Products Delivered at Your Doorstep. By Downloading the Flipkart Free Online Shopping App on Your Android Phone or Tablet, You can Effortless Browse Their Massive Collection of More than 80 Crores Products.

Now Flipkart Has Started a New Trivia Quiz Game Call the “Flipkart Fake Or Not”. You Need to Watch a 9 Minute Long Video and Answer 5 Really Simple Questions and You Can Earn Upto Rs.1000 Gift Voucher. Every User will Also Get Assured 50 Super Coins For Free. This is a Very Nice Opportunity to Earn Free Super Coins and Vouchers.

We Will Keep Updating the Answers Daily For Flipkart Fake or Not Quiz So Keep Visiting Daily in Order to Get the Latest Answers and So that You Don’t Miss Any Chance to Grab this Amazing Offer Fully. You Just Need To Answer “Fake” or “Not Fake” and That’s it You Can Win Easily.


Flipkart Fake Or Not Prizes 

Flipkart Has Announced that it Will Give 3 Different Rewards for Giving Correct Answers in Its Fake Or Not Quiz Trivia Game. Note That You Need to Give All the Answers Correctly InOrder to Get the Prizes and Other Assured Rewards.

flipkart fake or not quiz

1. 3000 Lucky Winners Will Win – Rs.50 Flipkart Gift Vouchers

2. 100 Lucky Winners Will Win   – Rs.1000 Flipkart Gift Vouchers

3. Other Remaining Winners Will Win – 5/10/20 Super Coins


How  To Play And Win In Flipkart Fake Or Not Quiz

1. First Download the Latest Version of Flipkart App Or Update Your App – Click Here

2. After that Open Flipkart App and Login to Your Account Using the Available Options

3. Now Click on “Video” Icon From the Bottom Menu

flipkart fake or not quiz

4. Then Click on “Fake Or Not” Banner From the Top

5. Now Click on “Answer Now” Button to Start Answering the Quiz

flipkart fake or not quiz

6. Now a 9 Minute Long Video Will be Played In Your Flipkart App

7. In that You will be Asked 5 Really Simple Questions

8. You Need to Answer All the Questions with Just 2 Options – “Fake” or “Not Fake”

9. All the Answers to the Above Questions are Given in Below Section


How To Collect The Fake Or Not Rewards

1. After Answering All the Answers Correctly You Will Find “Unlock Prize” Button in Video

2. Click on that Button. Then a Page Like Below Screenshot Will Open

flipkart fake or not quiz

3. Now Tap on “Unlock Surprise Gift” Button

4. There You can Collect Your Earned Reward


Flipkart Fake Or Not Answers Today – 12th November 2020

1. Chandigarh is India’s first planned city

Answer – Fake

2. Russia is the world’s largest vodka exporter

Answer – Fake

3. A man lived with no pulse and no heart for over a month

Answer – Not Fake

4. Kangaroos cannot jump backwards

Answer – Not Fake

5. L.K. Advani was the only deputy PM of India

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 11th November 2020

1. Mammals are the only animals that yawn

Answer – Fake

2. A village created a scannable QR code by landscaping trees

Answer – Not Fake

3. The word ‘Mughal’ comes from ‘Mongol’

Answer – Not Fake

4. Milkha Singh was sentenced to prison for travelling on a train without a ticket

Answer – Not Fake

5. A pumpkin cannot weigh more than 15 kilograms

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 10th November 2020

1. The dish ‘Eggs Kejriwal’ is named after Delhi CM Arvind Kejriwal

Answer – Fake

2. A man-made leaf can perform photosynthesis and produce oxygen

Answer – Not Fake

3. Cricketer Ranjitsinhji was India’s first cricket captain

Answer – Fake

4. Thomas Edison’s last breath is preserved in a test tube

Answer – Not Fake

5. Yearly rent in a German village is less than INR 80

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 9th November 2020

1. Saif Ali Khan buys back the Pataudi Palace for 800 crore

Answer – Fake

2. A puppy was born with green fur

Answer – Not Fake

3. India’s imports from China increased by 27% during April-August 2020

Answer – Fake

4. Jim Corbett after whom the national park is named was a tiger hunter

Answer – Not Fake

5. Nokia started as a paper mill

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 8th November 2020

1. Dr. A.P.J. Abdul Kalam Developed A Heart Stent

Answer – Not Fake

2. No Actor Has Won An Oscar For A Superhero Movie

Answer – Fake

3. Blueberries Are The Only Fruits Which Are Blue

Answer – Fake

4. Air India Was Started By The Tata Group

Answer – Not Fake

5. German Circus Goes Cruelty-Free And Uses Holographic Animals

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 7th November 2020

1. Nokia to set up 4G network on the Moon

Answer – Not Fake

2. Tennis balls used to be white in colour

Answer – Not Fake

3. Portuguese is still an official language in Goa

Answer – Fake

4. The Amazon forest produces 20% of the world’s oxygen

Answer – Fake

5. The Pope endorsed same-sex union (partnerships/marriages)

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 6th November 2020

1. Nokia to set up 4G network on the Moon

Answer – Not Fake

2. Tennis balls used to be white in colour

Answer – Not Fake

3. Portuguese is still an official language in Goa

Answer – Fake

4. The Amazon forest produces 20% of the world’s oxygen

Answer – Fake

5. The Pope endorsed same-sex union (partnerships/marriages)

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 5th November 2020

1. Netflix was started as a DVD rental store

Answer – Not Fake

2. Amitabh Bachchan and Hema Malini hold the record for most movies as a lead pair

Answer – Fake

3. There are bombs dropped during WWII that are yet to detonate

Answer – Not Fake

4. Mouthwash can deactivate the covid-19 virus

Answer – Fake

5. Rare pink dolphins were spotted in Hong Kong

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 4th November 2020

1. Electric vehicles were invented by the company Tesla

Answer – Fake

2. Harbhajan Singh has acted in a Tamil movie

Answer – Not Fake

3. India’s first president took only 50% of his salary

Answer – Not Fake

4. The Indian Ocean is officially the deepest ocean in the world

Answer – Fake

5. Italian town with two residents follows social distancing rules

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 3rd November 2020

1. A company built robot dolphins to replace dolphins in theme parks

Answer – Not Fake

2. There is a village in India where every family has either a student or a graduate of IIT

Answer – Not Fake

3. Aamir Khan and Shahrukh Khan have never appeared in a movie together

Answer – Fake

4. Google removed the egg from the salad emoji to be more inclusive

Answer – Not Fake

5. US President Donald Trump got vaccinated with the Russian covid-19 vaccine called “Sputnik”

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 2nd November 2020

1. Orkut and Facebook were launched in the same year.

Answer – Not Fake

2. MC Mary Kom taught Priyanka Chopra how to box for the movie Mary Kom.

Answer – Fake

3. A fisherman discovered a one-eyed shark.

Answer – Not Fake

4. A plastic crown was sold for crores in an auction.

Answer – Not Fake

5. The longest train service in the world is run by the Indian Railways.

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 1st November 2020

1. Indian students developed an app to detect fake news

Answer – Not Fake

2. A person can actually die from a broken heart

Answer – Not Fake

3. Former health minister unveils cow dung chips to combat radiation

Answer – Not Fake

4. Penguins were found living on an island of plastic in the Pacific Ocean

Answer – Fake

5. A UNESCO world heritage site was opened up for a single tourist

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 31st October 2020

1. The Word ‘Google’ Is Actually A Misspelled Mathematical Term

Answer – Not Fake

2. A Man Sued McDonald’s Because He Was Still Depressed After Eating A Happy Meal

Answer – Fake

3. News Channel TRPs Have Been Suspended For Three Months

Answer – Not Fake

4. The 2019 Cricket World Cup Was The First ICC Men’s Tournament Won By England

Answer – Fake

5. Goldfish Can Grow Over A Foot Long

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 30th October 2020

1. Two Female Scientists Won The Nobel Prize In Chemistry For The First Time In History

Answer – Not Fake

2. There Are No New Features In The iPhone 12 Other Than Its Name

Answer – Fake

3. A Woman Went Into Labour While Writing An Exam And Completed It After Giving Birth

Answer – Not Fake

4. An IIT Student Invented The World’s First Chess-Board For Three Players

Answer – Fake

5. A Mob Attacked A Tanishq Store In Gujarat

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 29th October 2020

1. Facebook Removed A Photo Of Onions For Being Too ‘ Sexual

Answer – Not Fake

2. The Heaviest Baby Born Weighed More Than 10 Kgs At The Time Of Birth

Answer – Not Fake

3. Indian Government Is Providing 10GB Free Internet To All Students

Answer – Fake

4.

Answer – Not Fake

5.

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 28th October 2020

1. IPL 2020 has only one Indian Head Coach

Answer – Not Fake

2. A person named ‘Cat’ invented the mouse computer

Answer – Fake

3. The largest producer of tyres is the toy company named ‘Lego’

Answer – Not Fake

4. Goa’s minister of agriculture asked farmers to use mantras on crops

Answer – Not Fake

5. West Bengal is the largest producer of tea in India

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 27th October 2020

1. Gin and tonic was invented to fight malaria

Answer – Not Fake

2. Microsoft has put a data center underwater to cool its servers

Answer – Not Fake

3. A Couple ordered a small cat online but received a tiger cub instead

Answer – Not Fake

4. Congress leader Digvijaya Singh’s daughter joined BJP

Answer – Fake

5. A leap year occurs once every four years without exception

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 26th October 2020

1. Vinoo Mankad was the first player to get dismissed via Mankading in an international match

Answer – Fake

2. The U.S.S.R. forgot to pack a toothbrush for an astronaut’s trip to space

Answer – Not Fake

3. The name Lakshadweep means ‘a hundred thousand islands’

Answer – Not Fake

4. The President of India is not allowed to vote in a general election

Answer – Fake

5. Cadbury has insured a person’s tongue for crores of rupees

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 25th October 2020

1. Tiger shroff adopted a tiger

Answer – Not fake

2. JRD Tata worked in French army for a year

Answer – Not Fake

3. AI Robots killed scientists in Japan

Answer – Fake

4. California passes a law that implements fines or taxes on cow farts

Answer – Not Fake

5. IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 24th October 2020

1. The app ‘TikTok’ is not available in China

Answer – Not Fake

2. The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat

Answer – Fake

3. Sachin Tendulkar Is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket

Answer – Not Fake

4. Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company

Answer – Not Fake

5. Flamingo egg yolk is pink in colour

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd October 2020

1. The population of Uttar Pradesh is more than that of the USA

Answer – Fake

2. Manisha Koirala’s grandfather was a former Prime Minister of Nepal

Answer – Not Fake

3. A filament light bulb has been functioning for over 100 years

Answer – Not Fake

4. There is more plastic by weight than fish in the world’s oceans

Answer – Fake

5. The Sahara desert used to be a grassland

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd October 2020

1. Astronauts dispose of their waste in the Earth’s atmosphere

Answer – Not Fake

2. If you stop weight training then the muscles turn to fat

Answer – Fake

3. Obituary for ‘Media’ appeared in an Indian newspaper

Answer – Not Fake

4. Samsung manufactures display screens for Apple’s iPhones

Answer – Not Fake

5. Dogs are banned in Antarctica

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 21st October 2020

1. Winnie the Pooh is banned in China

Answer – Not Fake

2. UK returned 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago

Answer – Not Fake

3. The heart stops for a second when you sneeze

Answer – Fake

4. Ducks are being used to control pests on farms

Answer – Not Fake

5. There is a ‘Grilled Potato’ flavoured Kit kat chocolate

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 20th October 2020

1. An Indian channel has the highest number of subscribers on YouTube

Answer – Not Fake

2. Yuvraj Singh was the first cricketer to hit six sixes in a single over in an international match

Answer – Fake

3. A blind man has climbed Mt. Everest

Answer – Not Fake

4. Misa Bharti daughter of Lalu Prasad gave a lecture at Harvard

Answer – Fake

5. An Indian Man owns and runs the historic East India Company

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th October 2020

1. NASA launched the GPM satellite in 2014 after being inspired by the movie ‘Swades’

Answer – Fake

2. Two-headed snakes exist in nature

Answer – Not Fake

3. The brand ‘Lakme’ gets its name from the French word for Goddess Lakshmi

Answer – Not Fake

4. The Nehru government demonetised currency notes with Netaji Subhash Chandra Bose’s picture

Answer – Fake

5. The Koala bear is not a bear

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 18th October 2020

1. Dr Manmohan Singh has served as Governor of the RBI

Answer – Not Fake

2. Brown eggs have more nutrients than white eggs

Answer – Fake

3. The first woman to climb Mount Everest was an Indian

Answer – Fake

4. There are people who can see music

Answer – Not Fake

5. The world’s largest temple complex located in India

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 17th October 2020

1. There are no national highways in Andaman

Answer – Fake

2. It is safe to stand under a tree during a lightning shower

Answer – Fake

3. India makes the highest number of feature films per year in the world

Answer – Not Fake

4. A woman gave birth to babies a few weeks apart

Answer – Not Fake

5. Tiger Woods hit a golf ball from Asia to Europe

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 15th October 2020

1. Birds reject their young ones if humans have touched them

Answer – Fake

2. The Moon has rust particles on it because of Earth

Answer – Not Fake

3. A railway station in India is located in two states

Answer – Not Fake

4. The word ‘unfriend’ was invented by Facebook

Answer – Fake

5. Hindi is one of the official languages of the United Nations

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 14th October 2020

1. There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer – Fake

2. Male animals can give birth

Answer – Not Fake

3. India is the largest producer of milk in the world

Answer – Not Fake

4. Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners

Answer – Not Fake

5. A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 13th October 2020

1. The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have

Answer – Fake

2. A football team socially distanced from their opponent and lost 37-0

Answer – Not Fake

3. ‘Hello’ was the name of Alexander Graham Bell’s wife

Answer – Fake

4. Australia gave an email address to trees

Answer – Not Fake

5. India’s national emergency number is 112

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 12th October 2020

1. Bricks from the ruins of the Indus valley civilization were used to build railways

Answer – Not Fake

2. The Nepal government held a meeting at the Mount Everest

Answer – Not Fake

3. Countries can claim planets for themselves

Answer – Fake

4. The inspiration for Batman was taken Mayan Sculpture

Answer – Fake

5. Tamil is one of the official languages of Singapore

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 11th October 2020

1. The Taj Mahal Palace hotel is the first building in India to be trademarked

Answer – Not Fake

2. The Kiwi fruit is native to India

Answer – Fake

3. The world’s youngest author is a 5 year old

Answer – Fake

4. The word ‘GOD’ can be seen on this turtle’s shell

Answer – Not Fake

5. A foreigner can also be awarded the Padma Bhushan

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 10th October 2020

1. An American city honoured Dr B.R. Ambedkar by having his and his wife’s photo on public buses.

Answer – Fake

2. Children under the age of 14 cannot experience depression.

Answer – Fake

3. As we grow older, we get shorter.

Answer – Not Fake

4. The world’s first computer programmer was a woman.

Answer – Not Fake

5. The unicorn is a country’s national animal.

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 9th October 2020

1. India hasn’t won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass.

Answer – Fake

2. A letter was delivered 100 years after it was posted.

Answer – Not Fake

3. The Police are employing geese for patrolling duty.

Answer – Not Fake

4. The five letters of K J H P H on the KXIP logo represent the names of the owners.

Answer – Fake

5. Rainbow corn is edible and can be grown.

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 8th October 2020

1. The world’s highest airstrip is in India

Answer – Not Fake

2. Seawater is salty due to fish urine

Answer – Fake

3. Titanic 2 will take the same route as the original ship

Answer – Not Fake

4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel

Answer – Not Fake

5. ‘Hollywood’ sign in Los Angeles was once made into ‘Hollyweed’

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 2nd October 2020

1. In 1948 no one was awarded nobel peace prize

Answer – Not Fake

2. Robot dogs are being used to maintain social distance in singapore

Answer – Not Fake

3. Apple inc gets its name from the apple that fell on issac newton

Answer – Fake

4. Moon completes one revolution around earth in a single day

Answer – Fake

5. Did rishi kapoor buy award for bobby

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 1st October 2020

1. American president Donald Trump told people to vote twice

Answer – Not Fake

2. Sitaphal is native to India

Answer – Fake

3. Chinese tourists were seen on Indian side of Pangong lake
Answer – Fake
4. Bajrangi Bhaijaan was partly inspired by an old Telugu movie
Answer – Not Fake
5. One of the world’s most expensive coffees is made from animal poop
Answer – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 30th September 2020

1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti-Hindi movement

Answer – Fake

2. There is no gravity in space

Answer – Fake

3. High heels were originally made for men

Answer – Not Fake

4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’

Answer – Not Fake

5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 29th September 2020

1. Frequently cracking your knuckles can cause arthritis

Answer – Fake

2. Ministry of Corporate Affairs to give laptops to students for ₹3500

Answer – Fake

3. Pluto’s highest mountain ranges are named after Tenzing Norgay & Edmund Hillary

Answer – Not Fake

4. Amrish Puri has acted in a Steven Spielberg movie

Answer – Not Fake

5. A bar in Delhi sells fresh air to people

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 28th September 2020

1. The payment app ‘BHIM’ is named after Dr. B.R. Ambedkar

Answer – Not Fake

2. Every year Sudha Murthy spends one day selling vegetables

Answer – Fake

3. Cancers can also be caused by bacteria and viruses

Answer – Not Fake

4. Dandruff can spread from one person to another

Answer – Fake

5. Akshay Kumar drinks cow urine every day

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 27th September 2020

1. Dangal is the highest earning non-English foreign language movie in China

Answer – Not Fake

2. India was declared polio-free by the WHO

Answer – Not Fake

3. TATA Motors has launched a cab service to compete against Uber and Ola

Answer – Fake

4. Skin is the largest organ in the human body

Answer – Not Fake

5. Jingle Bells was written for Christmas

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 26th September 2020

1. Lalu Prasad Yadav has a daughter named after a government legislation

Answer – Not Fake

2. NASA recorded ‘Om’ sound from the Sun

Answer – Fake

3. Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer – Fake

4. A female Python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer – Not Fake

5. The first international cricket match was played between USA and Canada

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 25th September 2020

1. Urine contamination in swimming pools causes redness in eyes

Answer – Not Fake

2. Bill Gates listed ‘Toilet: Ek Prem Katha’ as one of the most inspiring things of 2017

Answer – Not Fake

3. Albert Einstein failed math in school

Answer – Fake

4. India’s first IIT was set up in a former prison

Answer – Not Fake

5. Governments were buying Covid-19 test kits in 2018

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 24th September 2020

1. Indian Air Force tweeted that a Rafale had crashed and a pilot was martyred

Answer – Fake

2. A circus in Germany sold lion poop to raise funds

Answer – Not Fake

3. Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all seasons of the IPL

Answer – Not Fake

4. A piece of paper can’t be folded in half more than seven times

Answer – Fake

5. 5. ISRO has not had a PSLV numbered 13 in all its 50 launches

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd September 2020

1. Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban

Answer – Fake

2. In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods

Answer – Not Fake

3. The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it

Answer – Not Fake

4. There are people who work as professional fart smellers

Answer – Not Fake

5. Pakistan fighter jet flies under a bridge

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd September 2020

1. A man blew up a part of his house while chasing a fly

Answers – Not Fake

2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights

Answers – Not Fake

3. Elephants are afraid of mice

Answers – Fake

4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther

Answers – Not Fake

5. Golden Temple in Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali

Answers – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 21st September 2020

1. Kerala has a 100% literacy rate

Answers – Fake

2. Adidas and Puma was founded by two brothers

Answers – Not Fake

3. Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus

Answers – Fake

4. A duct taped banana sells for lakh of rupees

Answers – Not Fake

5. Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio

Answers – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 20th September 2020

1. Sikkim is India’s first fully organic state

Answer – Not Fake

2. A B AB O are the only blood group types in the world

Answer – Fake

3. A person unknowingly swallows an average of 8 live spiders in their sleep each year

Answer – Fake

4. The European Organization for Nuclear Research (CERN) has a 2 meter tall statue of lord Shiva

Answer – Not Fake

5. Twinkle Khanna has been one of India’s best-selling female authors

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th September 2020

1. Worlds shortest regular commercial flight stays in air for about one minute

Answer – Not Fake

2. This year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin

Answer – Not Fake

3. The Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world

Answer – Fake

4. IIT Delhi placed an ad asking for dog handlers with a btech degree

Answer – Not Fake

5. Illegal to chew gum in singapore

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 18th September 2020

1. A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess

Answer – Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand

Answer – Not Fake

3. US economy contracts more than india in April-June Quarter

Answer – Fake

4. Jai shri ram written more than 200crores on Facebook times a day – Mark Z

Answer – Fake

5. Facemask Can translate your speech to 8 languages

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 17th September 2020

1. Its harmful to go for a swim right after eating

Answer – Fake

2. Neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award

Answer – Fake

3. A full grown python can eat a whole person

Answer – Not Fake

4. Former us president Richard Nixon called indian women most unattractive

Answer – Not Fake

5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamil Nadu

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 16th September 2020

1. Soldiers posted in Galwan valley celebrated Ganesh Chaturthi

Answer – Fake

2. There are agencies that let you rent friends and family

Answer – Not Fake

3. The Sun is yellow in colour

Answer – Fake

4. Gender reveal party causes massive forest fire in California

Answer – Not Fake

5. Chicken Pox originated from chickens

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 15th September 2020

1. More than half of Indian population is vegetarian?

Answer – Fake

2. Milkha singh charged rs 1 for his biopic bhagh milkha bhaag

Answer – Not fake

3. Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?

Answer – Not fake

4. The title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subash chandra bose?

Answer – Not fake

5. Covid-19 can infect an individual only once?

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 14th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 13th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 12th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 11th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 10th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 9th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 8th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 7th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 6th September 2020

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 5th September 2020

1. A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer – Fake

2. World’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer – Not Fake

3. ‘Zindagi Na Milegi Dobara’ was shot during the Tomatina festival in Spain

Answer – Fake

4. Humans are capable of balancing a car on their head

Answer – Not Fake

5. Indian railways transport more people than the Australian population every day

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 4th September 2020

1. Salman Khan film Sultan was originally titled Danga

Answer – Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s presiden

Answer – Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer – Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom

Answer – Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 3rd September 2020

1. Watching TV closely can damage eyes

Answer – Fake

2. Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests

Answer – Not Fake

3. Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagaan

Answer – Not Fake

4. PM Narendra Modi is the most followed Indian on Twitter

Answer – Not Fake

5. A maximum of 36 runs can be scored in an over of cricket

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 2nd September 2020

1.  Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road

Answer – Fake

2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India

Answer – Fake

3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister

Answer – Not Fake

4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag

Answer – Not Fake

5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 1st September 2020

1. Peanuts Are Of Indian Origin

Answer – Fake

2. Bengaluru Traffic Delayed A Terrorist Attack

Answer – Not Fake

3. Arjun Rampal’s Grandfather Designed An Artillery Gun For India

Answer – Not Fake

4. India Shares Its Longest Land Border With Bangladesh

Answer – Not Fake

5. IPL Is The World’s First Professional T20 Cricket League

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 31st August 2020

1. A bus stop has been named after a stray dog in south India

Answer – Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers

Answer – Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space

Answer – Fake

4. India has an activa volcano

Answer – Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 30th August 2020

1. After Trying Covid 19 Vaccine Russian President’s Daughter Found Dead

Answers – Fake

2. Indore Has Been Ranked the cleanest city of India for the 4th Time

Answers – Not Fake

3. Any Food Cooked during solar eclipse can be poisonous

Answers – Fake

4. Hair of a girl can grow more than 6 feet in length

Answers – Nor fake

5. TN Police adopts a popular meme to spread the massage of staying home during the lockdown.

Answers – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 29th August 2020

1. Eating chilli can cause a hole in the human throat

Answer – Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain

Answer – Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago

Answer – Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside

Answer – Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 28th August 2020

1. Venus flytrap can count

Answe – Not Fake

2. Dust is mostly made up of skin that human shed

Answer – Fake

3. Indian teenager invented anti-rape shoes

Answer – Not Fake

4. Rapper Badshah stage name was inspired from SRK’s hit film

Answer – Not Fake

5. Bus in Delhi filled with water during monsoon

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 27th August 2020

1. The Great Wall of China is visible to the naked eye from space

Answer – Fake

2. Lake water color changes from blue to pink

Answer – Not Fake

3. M. S. Dhoni is the only cricketer to captain Chennai Super Kings

Answer – Fake

4. Avoiding sweets will prevent diabetes

Answer – Fake

5. Animals can also get infected by Covid19

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 26th August 2020

1. Hindi is the national language of India

Answer – Fake

2. Chocolate snowfall was observed in Switzerland

Answer – Not Fake

3. Jupiter and Saturn observed diamond rains

Answer – Not Fake

4. Wuhan residents ignore social distancing rules and party

Answer – Not Fake

5. Indian army claims to find Yetty’s footprints

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 25th August 2020

1. Babies have more bones than adults

Answer – Not Fake

2. Zomato introduces period leaves for their female and transgender employees

Answer – Not Fake

3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary

Answer – Fake

4. Nelson Mandela was on terrorist watch list of USA till 2008

Answer – Not Fake

5. Tom Cruise to star in a movie shot in space

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 24th August 2020

1. The word ‘batata’ is derived from Portuguese

Answer – Not Fake

2. Addicts consume sanitizer instead of alcohol

Answer – Not Fake

3. Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus

Answer – Fake

4. Dead body of peacock to be wrapped in national flag for burial

Answer – Fake

5. Plucking one white hair causes growth of more white hair

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd August 2020

1. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport

Answer – Not Fake

2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia

Answer – Not Fake

3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek’

Answer – Fake

4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea

Answer – Not Fake

5. Waterfall flows backwards in Australia

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd August 2020

1. Apple’s flagship phone is being manufactured in India for the first time

Answer – Not Fake

2. Class 10 student scores changed from 2 to 100 after re-evaluation

Answer – Not Fake

3. Laughing Buddha and Gautam Buddha are the same

Answer – Fake

4. Charminar was built in commemoration of end of plague

Answer – Not Fake

5. It was legal to mail babies through post in USA

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 21st August 2020

1. Coca Cola sold 25 bottles in its first year

Answer – Fake

2. A. R. Rahman earlier known as Dileep Kumar is also married to Saira Banu

Answer – Not Fake

3. Kids virtually immune to coronavirus

Answer – Fake

4. The painting of Mona Lisa has a personal letterbox

Answer – Not Fake

5. Water on moon was found by India

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 20th August 2020

1. Coins with Hindu Gods were issued by British

Answer – Fake

2. Whatsapp CEO warns users to change their DPs because they could be misused by ISIS

Answer – Fake

3. Asia’s first fighter jet was made in India

Answer – Not Fake

4. Mosquitoes are the most fatal creatures to humans

Answer – Not Fake

5. Renewable energy generates 3 times the jobs as the fossil fuel industry

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th August 2020

1. Harmonium was invented in India

Answer – Fake

2. India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London

Answer – Fake

3. Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the leaning tower of Pisa

Answer – Not Fake

4. Helium was discovered during a solar eclipse in India

Answer – Not Fake

5. Monkey addicted to alcohol bites 250 people

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 18th August 2020

1. Punjab Government will distribute 50000 smartphones to students

Answer – Not Fake

2. The city of Bombay was given as dowry to the Britishers

Answer – Not Fake

3. A female made a Guinness world record by birthing 14 infants fathered by 14 different men

Answer – Fake

4. Hyundai showroom recently appointed a dog as its car salesman

Answer – Not Fake

5. A photo has surfaced wherein Gandhiji is dancing with a caucasian female

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 17th August 2020

 1. A polling booth for a single voter was set up in 2019 elections

Answer – Not Fake

2. An American cartoonist made fun of Indian media in his cartoons

Answer – Fake

3. Petticoat was worn by men initially

Answer – Not Fake

4. Kejriwal government was unsuccessful in ceasing floods

Answer – Fake

5. Mysterious sea creature washes ashore on a beach in UK

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 16th August 2020

1. Indian Team Couldn’t Participate In The 1950’S FIFA World Cup As They Weren’t Permitted To Play Barefoot

Answer – Fake

2. Mammals Can Lay Eggs Too

Answer – Not Fake

3. A Video Where Delhi Police Caught A Terrorist Recently Is Being Circulated Online

Answer – Fake

4. There Is A Museum Dedicated To Toilets In India

Answer – Not Fake

5. The Beirut Blast Was The Result Of A Nuclear Explosion

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 15th August 2020

1. India’s Independence Day is celebrated on 15th August because the Japanese army surrendered in WW2 on the same date

Answer – Not Fake

2. UN is promoting a new world order where the entire world will be governed by one government

Answer – Fake

3. A temple in India exists where dogs are Worshipped

Answer – Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lanka’s national anthem

Answer – Fake

5. A giraffe’s neck has the same number of bones as a human’s neck

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 14th August 2020

1. You Can Measure Your Blood and Oxygen Levels Through An App with the Phone Camera?

Answer – Fake

2. Bata is An Indian Comapany

Answer – Fake

3. You Must Plant 10 Saplings to Get A Gun License in Patiala

Answer – Not Fake

4. In UP Sonbhadra A Mountain With 3000 Tonnes of Gold Has Been Found

Answer – Fake

5. The Word Salary id Derived From Salt

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 13th August 2020

1. Leonardo Di Caprio’s Stepmom is an Amritdhari Sikh

Answer – Not Fake

2. Polo is the Only Sport That Does Not Allow Left Handed Players

Answers – Not Fake

3. A Day on Venus is Longer Than a Year on Venus

Answer – Not Fake

4. French President Macron Congratulates India on Rafale Jets

Answer – Fake

5. ICMR Declares 15th August as the Launch For Made In India COVID19 Vaccine

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 12th August 2020

1. The Tamil Word “Aiyo” has been Added to the Oxford Dictionary

Answer – Not Fake

2. Three Animals are Visible on India’s National Flag

Answer – Fake

3. Meat and Dairy Industries Emit More Greenhouse Gas than All Cars on Earth

Answer – Not Fake

4. he Original Coca Cola has Cocaine as an Ingredient

Answer – Not Fake

5. Sending Good Morning Messages Can Expose Private Banking Information

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 11th August 2020

1. Madhuri Dixit Biopic is in Works

Answer – Fake

2. Microsoft Hired an Employee Named “Mac Book” to Take a Jab at Apple

Answer – Not Fake

3. Yahoo Refused to Buy Google in 1998

Answer – Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the First Player to Score Double Century in ODI

Answer – Fake

5. The Longest Running Ad Campaign is of Amul

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 10th August 2020

1. Nokia is Giving Away Free Smartphones Admist COVID Crisis

Answer – Fake

2. For the First Time in 72 Years Indian Rupees in Weaker than Bangladesh Taka

Answer – Fake

3. A Goldfish Has a 3 Second Memory

Answer – Fake

4. Charlie Chaplin Won His Only Non Honorary Oscar for Music

Answer – Not Fake

5. WIPRO Was Started Originally to Produce Vanaspati Ghee

Answer – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 13th July 2020

1. Prolonged Use of Face Mask Can Cause Oxygen Deficiency

Answer – Fake

2. Kumbh Mela Gathering is Visible From Space

Answer – Not Fake

3. WHO Warns India of Nipah Virus Outbreak

Answer – Fake

4. Divorce was Granted Over Refusal to Wear Sindoor

Answer – Not Fake

5. Salman Khan Donated Rs.250 Crores for Corona Virus

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 12th July 2020

1. Eating Garlic Can Protect You From Corona Virus

Answer – Fake

2. Hindi Translation of MASK is Nasikamukhsanrakshak Keetaanurodhak Vayuchanak Vastrdoriyuktpattika

Answer – Not Fake

3. Rs.2000 Note to be Banned and Rs.1000 Note to be Printed

Answer – Fake

4. Furniture Can Now be Grown

Answer – Not Fake

5. Chameleons Change Colour to Camouflage Themselves

Answer – Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Reward Proof

flipkart fake or not quiz


Final Words

So Friends This was the Full Post on Flipkart Fake or Not Quiz. We Will Be Updating all the Answers Daily so Keep Visiting Daily. Hope You Liked the Post. Do Share the Post With Your Friends. Thank You For Visiting TricksZone. Visit Again…


*If You Have Any Suggestions or Facing any Issues In This Post Then You Can Comment Below or Directly Contact Us Via Email at : trickszone06@gmail.com

For Instant Loot and Offer Updates You can Join Us On Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here