Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 25th September 2020 – Win Exciting Prizes

0

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Contents of this Post

Answer 5 Simple Questions And Get a Chance to Win Amazing Prizes and Gift Vouchers. Flipkart Trivia Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers Today.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: Welcome Friends. Today We are Back with Another Latest Free Flipkart Quiz Loot Offer. Play Flipkart Daily Trivia Quiz and Get A Chance to Win Flipkart Gift Vouchers and Also Win Exciting Prizes From Flipkart. Flipkart Gift Voucher Trick, Flipkart Trivia Answers Today, Flipkart Daily Quiz Answers, Flipkart Quiz Answers, Flipkart Free Super Coins Trick, Flipkart Loot Tricks.

flipkart daily trivia quiz answers

In This Post I Will Tell You How You Can Win Exciting Prizes and Free Flipkart Gift Vouchers Absolutely Free Just By Answering Simple Trivia Quiz Questions. We Have Posted All the Answers of the 5 Quiz Questions Which are Asked in the Later Part of This Post So That You can Answer All the Questions Correctly. Hope You are Also Enjoying Our Amazon Quiz Answers Posts, Latest Free Recharge Tricks and Free Paytm Loot Tricks.

Online Shopping with Flipkart is Very Easy As You Get to Shop From the Comfort of Your Home and Get Delivered at Your Door Step. By Downloading The Flipkart Free Online Shopping App on Your Android Phone or Tablet. You Can Effortless Browse Their Massive Collection of More Than 80 Crore Products.


Flipkart Daily Trivia Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Daily Trivia Quiz
  • Quiz Winning Prize – Free Gift Vouchers, Super Coins and Exciting Prizes
  • Number Of Questions – 5
  • Question Type – Multiple Choice Questions
  • Number Of Winners – 40000+
  • Quiz Timing – 12AM to 11:59PM Daily
  • Winners Announcement Date – On The Same Day

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

1. First Download Flipkart App if You Don’t Have – Click Here

2. Install the App and Then Open the App

3. Now Login Using Your Mobile Number

4. Now Click On Games Icon

5. Then Click On Flipkart Daily Trivia Quiz

flipkart daily trivia quiz answers

6. Automatically Flipkart Trivia Quiz Questions Will Appear on the Screen

7. Choose the Correct Answer of Each Questions

8. After Finishing Your Quiz Click on Claim Your Reward to Check Your Prize

9. The Questions Asked Are Same For All the Users

10. In Below Section Quiz Questions Along With Answers Are Given


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 25th September, 2020

1. What was the IPL team Delhi Capitals earlier known as?

Answer – Delhi Daredevils

2. On which of these continents was the 2009 IPL season organised?

Answer – Africa

3. Identify this Mumbai Indians player.

Answer – Aditya Tare

4. Which of these is the official broadcast partner of the Indian Premier League?

Answer – Star India

5. Which IPL team holds the record for the most playoff appearances without a title?

Answer – Royal Challengers Bangalore


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 24th September, 2020

1. Which team has won the most number of matches in the IPL?

Answer – Mumbai Indians

2. Which of these actresses is a co-owner of the IPL team Kings XI Punjab?

Answer – Preity Zinta

3. In which city of Gujarat was the defunct IPL team Gujarat Lions based?

Answer – Rajkot

4. This player has not played for which of these teams in the IPL?

Answer – Sunrisers Hyderabad

5. Who was the first player to take a hattrick in the IPL?

Answer – Lakshmipathy Balaji


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 23rd September, 2020

1. Which team was captained by this cricketer in the inaugural season of the IPL?

Answer – Royal Challengers Bangalore

2. In which South Indian city was the IPL team Deccan Chargers based?

Answer – Hyderabad

3. Which of these beverage companies has been the title sponsor of IPL?

Answer – Pepsi

4. For which of these feats is this award given in the IPL?

Answer – Most wickets

5. Which is the only current team to have never appeared in an IPL final?

Answer – Delhi Capitals


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 22nd September, 2020

1. Identify this Indian cricketer who plays for the IPL team Rajasthan Royals.

Answer – Jaydev Unadkat

2. Which of these is a song sung by CSK player Dwayne Bravo?

Answer – Champion

3. Married to Natasa Stankovic, which Mumbai Indians player recently became a father?

Answer – Hardik Pandya

4. Which player has won this award the most number of times in the IPL?

Answer – David Warner

5. Which team was the winner of the inaugural season of the IPL?

Answer – Rajasthan Royals


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 21st September, 2020

1. Who Among These Has Scored The Highest Number Of Runs In The IPL Till Date?

Answer – Virat Kohli

2. Which Former IPL Team Was Owned By Subrata Roy Of The Sahara Group?

Answer – Pune Warriors India

3. Identify This Player Who Took 22 Wickets In The 2008 IPL, The Highest For The Season.

Answer – Sohail Tanvir

4. Which Company Is The Official Umpire Partner Of The IPL?

Answer – Paytm

5. Who Captained Rajasthan Royals To Victory In The First Season Of IPL?

Answer – Shane Warne


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 20th September, 2020

1. With which IPL team would you associate the Reliance subsidiary IndiaWin Sports?

Answer – Mumbai Indians

2. Which of these CSK players returned to India from UAE citing personal reasons?

Answer – Suresh Raina

3. Which team is being captained by the player shown in the picture?

Answer – Sunrisers Hyderabad

4. To which team was former Kings XI Punjab captain R. Ashwin transferred in 2019?
Answer – Delhi Capitals
5. Who is the most expensive player of the IPL 2020 auction?
Answer – Pat Cummins

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 19th September, 2020

1. Which IPL team’s nickname is ‘Orange Army’?

Answer – Sunrisers Hyderabad

2. Which of these IPL teams has been captained by M. S. Dhoni?

Answer – Rising Pune Supergiant

3. Players from which of these countries would you not find in IPL 2020?

Answer – Pakistan

4. Which country does this Mumbai Indians player represent in international cricket?

Answer – Australia

5. Which company has been declared the title sponsor of IPL 2020?

Answer – Dream 11


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 18th September, 2020

1. In which of these cities is the Kings XI Punjab team based?

Answer – Mohali

2. Which IPL team does this English cricketer play for?

Answer – Rajasthan Royals

3. Which IPL team is being coached by this cricketing legend?

Answer – Kings XI Punjab

4. Who is the only player from Jammu and Kashmir in IPL 2020?

Answer – Abdul Samad

5. Released by the BCCI, what is the anthem of IPL 2020?

Answer – Aayenge Hum Wapas


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 17th September, 2020

1. Which IPL team’s owner is being shown in the picture?

Answer – Mumbai Indians

2. Which IPL team’s home ground is the M. A. Chidambaram Stadium?

Answer – Chennai Super Kings

3. Which team became the first to rope in an American player in the IPL?

Answer – Kolkata Knight Riders

4. Who holds the record of taking the most wickets in IPL?

Answer – Lasith Malinga

5. Which mobile phone company pulled out pulled out as the title sponsor of IPL this year?

Answer – Vivo


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 16th September, 2020

1. Which country is hosting this year’s season of the IPL?

Answer – UAE

2. Which IPL team is the bowler in the picture playing for?

Answer – CSK

3. Which of these cities is not an IPL 2020 venue?

Answer – Ajman

4. Which IPL team’s co-owner can be seen in the picture?

Answer – Kolkata Night Rider

5. Which RCB player recently got engaged to choreographer Dhanashree Verma?

Answer – Yuzvendra Chahal


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 15th September, 2020

1. Which player scored a swashbuckling century (158 Runs in 73 balls) in the first ever IPL match?

Answer – Brendon McCullum

2. With 26 wickets in 17 matches, which bowler won the purple cap in the 2019 IPL season?

Answer – Imran Tahir

3. Only 16 players have taken a hat trick in the IPL. Who among these is one of them?

Answer – Rohit Sharma

4. With 6 wins in the last 12 IPL seasons, which team has won the highest no. of Fair Play Awards?

Answer – Chennai Super Kings

5. Which player has scored the fastest century (in just 30 balls) in the history of the IPL?

Answer – Chris Gayle


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 14th September, 2020

1. Which character is a masseuse and musician in the TV show Friends?

Answer – Phoebe Buffay

2. Which fictional warrior princess wears indestructible bracelets?

Answer – Wonder Woman

3. Eminem’s real name is Marshall Bruce Mathers III. How do we better know Harjeet Singh?

Answer – Baba Sehgal

4. Ardeshir Irani is considered a pioneer for directing which film?

Answer – Alam Ara

5. The actress Tabu did Not appear in which of these Salman Khan films?

Answer – Tubelight


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 13th September, 2020

1. Starting in 1970, what day is celebrated all over the world on 22nd April?

Answer – Earth Day

2. Which Anushka Sharma starrer was banned in Pakistan for ‘promoting black magic’?

Answer – Pari

3. Which animal became a central part of MF Hussain’s painting since the 1950s?

Answer – Horse

4. Two angles of a triangle are 72 and 44. What is the thord angle?

Answer – 64

5. Among these, which sea is the saltiest?

Answer – Red Sea


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 12th September, 2020

1. The largest stadium in India by seating capacity is in which city?

Answer – Kolkata

2. The co-founder of Reddit, Alexis Ohanian is married to a woman who plays which sport?

Answer – Tennis

3. Recently, Sri Lanka registered a whitewash in a 3-match T20I series for the 1st time against

Answer – Pakistan

4. The first edition of the ICC Asia Cup was held in which country in 1984?

Answer – UAE

5. Two teams of how many players compete to score the most points in ice hockey?

Answer – Six


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 11th September, 2020

1. Which of these in an upcoming film starring Arjun Kapoor and Kriti Sanoon?

Answer – Panipat

2. Apart from Karamveer, what was Ayushmann’s character’s name in the film ‘Dream Girl’?

Answer – Pooja

3. Kathryn Bigelow is the first woman to win the Oscar Award for?

Answer – Best Director

4. The director of the film ‘Bala’ has previously directed which of these films?

Answer – Stree

5. Which writer and poet made a documentary tittled ‘Amjad Ali Khan’ in 1990?

Answer – Gulzar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 10th September, 2020

1. In which Akshay Kumar movie does his father transfer all his wealth to his pet dog?

Answer – Entertainment

2. How much RAM space does Redmi 9i have to meet all your needs?

Answer – 4GB RAM

3. How many roles has Govinda entertained us with, in the movie ” Hadh Kar Di Aapne ” ?

Answer – 6

4. Being a comedian wasn’t the first choice for Kapil Sharma. How did he choose to entertain audiences at the start of his career?

Answer – Singer


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 9th September, 2020

1. A clock when seen through a mirror shows 5:00. What is the correct time?

Answer – 7

2. Your sibling’s father’s wife is your?

Answer – Mother

3. Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhists of?

Answer – Odisha

4. In 1955, who was awarded the first Sahitya Akademi Award in Hindi?

Answer – Makhanlal Chaturvedi

5. How many people have walked on the moon?

Answer – 12


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 8th September, 2020

1. Who is the first player to win the Golden Shoe for three successive years?

Answer – Lionel Messi

2. The son of which Indian politician recently became the Secretary of the BCCI?

Answer – Amit Shah

3. Who is the 1st cricketer to hit 5 sixes in a Test innings without hitting a four?

Answer – Umesh Yadav

4. In which city is the Himachal Pradesh Cricket Association Stadium located?

Answer – Dharamsala

5. Which IPL team became first IPL team to hire a woman in support staff?

Answer – RCB


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 7th September, 2020

1. Which of these TV shows was created by Ramsay Brothers in the 1990s?

Answer – Zee Horror Show

2. How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer – Bob Dylan

3. Who directed the series Byomkesh Bakshi for Doordarshan?

Answer – Basu Chatterjee

4. Which actress voices Meg Griffin in the cartoon show Family Guy?

Answer – Mila Kunis

5. Which country has the most number of Oscars in Best Foreign Language Film category?

Answer – Italy


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 6th September, 2020

1. What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

Answer – Development

2. Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal?

Answer – Jimmy Kimmel

3. Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer – Liver

4. Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer – Raman Singh

5. Who wrote ‘Meditations and its Methods’ for his own self-improvement and guidance?

Answer – Swami Vivekananda


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 5th September, 2020

1. Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?

Answer – Italy

2. Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIs?

Answer – Sachin Tendulkar

3. Which nineteen-time Grand Slam champion recenly got married to Xisca Perelló?

Answer – Rafael Nadal

4. Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?

Answer – Jharkhand

5. The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?

Answer – Kenya


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 4th September, 2020

1. In which TV show would you find the character Harvey Specter?

Answer – Suits

2. The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?

Answer – Raju shrivastav

3. Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?

Answer – Pankaj Tripathi

4. The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?

Answer – Padosan

5. Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?

Answer – West World


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 3rd September, 2020

1. Which rapper’s song ‘God’s Plan’ won the Best Rap Song at Grammy Awards 2019?

Answer – Drake

2. The singer Bhupen Hazarika has not won of these awards?

Answer – Filmfare

3. DJI and Yuneec International are two of the world’s biggest manufacturers of what?

Answer – Drones

4. Which Indian cricketer is nicknamed ‘Porbandar’ after his birth place

Answer – Jaydev Unadkat
5. Which of these is not a company taken over by Oyo Rooms?
Answer – Weddingz

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 2nd September, 2020

1. Which country hosted and won the 2019 Asian Men’s Volleyball Championship?

Answer – Iran

2. Which of these teams has NOT won an EPL title in the last 25 years?

Answer – Liverpool

3. Who is the 1st Indian wicketkeeper to hit a century in a Test in Australia?

Answer – Rishabh Pant

4. In 2018, Basketball legend Kobe Bryant won an Oscar for the short film

Answer – Dear Basketball

5. A player from which of these teams has not won the most Man of the Match awards in T20Is?

Answer – West Indies


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 1st September, 2020

1. Bryan Cranston has won multiple Emmy Awards for which TV series?

Answer – Breaking Bad

2. The Perils of Being Moderately Famous’ has been authored by which actress?

Answer – Soha Ali Khan

3. In the show The Big Bang theory, which restaurant does Penny work as a waitress?

Answer – Cheesecake Factory

4. The 1987 film Mr. India won which award at the Filmfare Awards?

Answer – None

5. The first Mr. India made his Bollywood debut with which 2000 film?

Answer – Fiza


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 31st August, 2020

1. Who is the only boxer to win record 8 World Championship medals?

Answer – MC Mary Kom

2. The poem Layla Majnun was written by a Persian poet called

Answer – Nizami Ganjavi

3. Jyothy Laboratories and Nirma are both named after the founder’s _.

Answer – Daughters

4. Ernesto Che Guevara was a student of which subject?

Answer – Medicine

5. Worn by holy people in Europe to symbolise purity, ‘puttees’ are a type of

Answer – Socks


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 30th August, 2020

1. Usain Bolt played which sport for the team ‘Central Coast Mariners’ last year?

Answer – Football Player

2. In which city did the 1951 and 1984 Asian Games take place in India?

Answer – New Delhi

3. Sachin Tendulkar was the first batsman ever to be dismissed by

Answer – Third Umpire

4. Which of these cricket teams was not a part of the ODI Cricket World Cup 1975?

Answer – South Africa

5. Viswanathan Anand has never won the FIDE World Chess Championship by defeating

Answer – Alexei Shirov


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 29th August, 2020

1. How is the superhero Barry Allen better known to us from a famous TV series?

Answer – The Flash

2. Which Hindi film had the highest ever opening day collection record before ‘War’?

Answer – Thugs of Hindostan

3. Which iconic DD show was created by the legandary Shyam Benegal?

Answer – Bharat Ek Khoj

4. Which Japanese movie inspired the creation of the online game PUBG?

Answer – Battle Royale

5. Who among these popular film actors is the oldest?

Answer – Anil kapoor


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 28th August, 2020

1. Which of these Netflix series’ does NOT star Radhika Apte?

Answer – Leila

2. Basketball legend Yao Ming belongs to which country?

Answer – China

3. An American actress married which member of the British royal family in 2018?

Answer – Prince Harry

4. Who was born as Dhondu Pant and led the rebelion at Cawnpore in the 1857 uprising?

Answer – Nana Sahib

5. Who designed and patented the world’s first ballpoint pen in 1888?

Answer – John Jacob Loud


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 27th August, 2020

1. Spanish Goalkeeper David de Gea plays for which of these teams?

Answer – Manchester United

2. Who among these is the duaghter of the legendary cricketer M. A. Pataudi?

Answer – Soha Ali Khan

3. Who holds the women’s record of the best bowling figures in a Test innings?

Answer – Neetu David

4. British expat, Barry Jason is credited with the creation of what on frozen Lake Harku?

Answer – Ice Cricket

5. Who holds the record of serving as captain in the most number of Test matches?

Answer – Graeme Smith


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 26th August, 2020

1. In whose debut film did Salman Khan sing the hit song ‘Main Hoon Hero Tera’?

Answer – Sooraj Pancholi

2. Heyy Babyy was the first Hindi film to be released in the ____ format.

Answer – Blu Ray Disc

3. Which popular cartoon series was created by William Hanna and Joseph Barbera?

Answer – Tom and Jerry

4. Which of these Alia Bhatt films has not been directed by a female director?

Answer – 2 States

5. Which of these films was nominated in the 2018 Academy Award for Best Picture?

Answer – Black Panther


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 25th August, 2020

1. Which of these shares its name with a national-level engineering exam?

Answer – GATE

2. According to Dr. APJ Kalam, which king was the first to use a battle rocket?

Answer – Tipu Sultan

3. Played by Annapurna Devi, which string instrument is also known as ‘bass sitar’?

Answer – Surbahar

4. In Hindu mythology, who did Balarama want her sister Subhadra to marry?

Answer – Duryodhana

5. The pheomelanin pigment is responsible for which of these colours of the hair?

Answer – Red


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 24th August, 2020

1. Which football ground in Kolkata is known as Vivekananda Yuba Bharati Krirangan?

Answer – Salt Lake Stadium

2. Anil Kumle was recently appointed as the head coach of which IPL team?

Answer – Kings XI Punjab

3. Who is the fastest Indian wicketkeeper to claim 50 dismissals in Test cricket?

Answer – Rishabh Pant

4. Who among these has never scored a century in a Twenty20 International match?

Answer – Virat Kohli

5. Which was the first Summer Olympics in which all countries sent a female athlete?

Answer – London (2012)


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 23rd August, 2020

1. ____ Man is a recent film starring Will Smith as an aging government assassin.

Answer – Gemini

2. Whose character was the first to die on screen in the film Avengers: Infinity War?

Answer – Loki

3. Goal 2 is a film about a footballer who wins the Champions League playing for

Answer – Real Madrid

4. Which Pakistani singer made her Bollywood singing debut with the movie Pink?

Answer – Qurat-ul-Ain Balouch

5. Which of these films was directed by the legendary Hrishikesh Mukherjee?

Answer – Namak Haraam


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 22nd August, 2020

1. Which Indian political leader was the founder of the Bahujan Samaj Party?

Answer – Kanshi Ram

2. The series of Arab Spring protests began from which country?

Answer – Tunisia

3. Which of these is not one of the 5 original ingredients of a ‘Punch’?

Answer – Milk

4. Which of these planets is not one of the two ice giants in the solar system?

Answer – Saturn

5. Who is the first Nobel laureate ever to reach the age of 100?

Answer – Rita Levi Montalcini


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 21st August, 2020

1. Which of these sports does not stop when it starts raining?

Answer – Football

2. Who bowled the Super Over for England in the 2019 ICC World Cup final?

Answer – Jofra Archer

3. Nicknamed Dhing Express, who is the sports ambassador of Assam?

Answer – Hima Das

4. Which team won the 2019 UEFA Super Cup in Istanbul by defeating Chelsea?

Answer – Liverpool

5. The current jersey sponsor of the Indian Cricket Team is a

Answer – Learning app


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 20th August, 2020

1. Disha Patani had a cameo in which Salman Khan film directed by Ali Abbas Zafar?

Answer – Bharat

2. The film Madras Café is based on the assassination of which PM of India?

Answer – Rajiv Gandhi

3. A film made by who among these was never submitted as India’s entry to the Oscar Awards?

Answer – Rima Das

4. Naseeruddin Shah has NOT won a National Award for which of these films?

Answer – Iqbal

5. The 2019 film ‘Joker’ has been directed by the director of which film series?

Answer – The hangover


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 19th August, 2020

1. Which cricketer is married to the lead actress of the film ‘Dil Diya Hai’?

Answer – Harbhajan Singh

2. Often depicted with a blacksmith’s hammer, who is the Roman god of fire?

Answer – Vulcan

3. The Magical Double Bass is the first novel in which series of novels set in Russia?

Answer – Tanya Grotter

4. How is the Jewish actress ‘Ruby Myers’ better known to us from Indian cinema?

Answer – Sulochana

5. The scientist who developed the modern classification system of blood groups was

Answer – Austrian


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 18th August, 2020

1. ____ is the first Indian to win a Badminton World Championship gold medal.

Answer – P V Sindhu

2. Which of these is a lifestyle brand launched by MS Dhoni?

Answer – Seven

3. Who among these took a hattrick in this year’s ICC World Cup?

Answer – Mohammed Shami

4. Which sport is excluded from the Commonwealth Games (CWG) 2022?

Answer – Shooting

5. Nepal’s Gaurika Singh, the youngest Olympian in 2016, is associated with which sport

Answer – Swimming


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 17th August, 2020

1. ‘S Second film The Upcoming Film Marjaavaan will be in Bollywood

Answer – Tara Sutaria

2. The 2019 Hollywood film Joker is based in which of these fictional cities?

Answer – Gotham

3. The Amazon Prime series Mirzapur and Inside Edge have both been produced by

Answer – Excel Entertainment

4. For which of these songs did American rapper Eminem win an Academy Award?

Answer – Lose Yourself

5. Which of these Disney cartoon characters is not based on a book?

Answer – Goofy


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 16th August, 2020

1. How do we know Malaysia’s Bandung and South Africa’s Bombay Crush in India?

Answer – Falooda

2. Which college served as the shooting location for the film Chhichhore?

Answer – IIT Bombay

3. Who among these is a right arm off spin bowler?

Answer – Ravichandran Ashwin

4. To hunt which animal was the dog species dachshund originally bred?

Answer – Badger

5. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, Visva Parichay to whom?

Answer – Satyendranath Bose


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 15th August, 2020

1. Who was recently appointed as the batting coach of Indian men’s cricket team?

Answer – Vikram Rathour

2. In men’s tennis, who has won the most Grand Slam titles in history?

Answer – Roger Federer

3. Who scored the highest individual score of 166 runs in the 2019 ICC World Cup?

Answer – David Warner

4. Deborah Herold, the Indian cyclist, hails from which Union Territory?

Answer – Andaman and Nicobar

5. Which footballer gave his own name to his son?

Answer – Cristiano Ronaldo


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 14th August, 2020

1. Haseena Parkar is a Film Based on the Life of the Sister of ____

Answer – Dawood Ibrahim

2. Which Breed is the Popular Cartoon Dog Scooby-Doo?

Answer – Great Dane

3. Which Shah Rukh Khan Starrer Was Initially Titled ”Katrina Meri Jaan’?

Answer – Zero

4. Which of These American Sitcoms is Not Animated?

Answer – Modern Family

5. Who is The Only Person to Have Ever Won A Booker Prize and An Oscar?

Answer – Ruth Prawer Jhabvala


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 13th August, 2020

1. The President of Russia, Vladimir Putin was Previously an Intelligence Officer of

Answer – KGB

2. Which of These Painters is a Brother of An Ex-Prime Minister of India?

Answer – Satish Gujral

3. Which Lake in Spiti in Himachal Pradesh Got its Name From its Crescent of India?

Answer – Chandra Taal

4. Which Fruit Can be Seen in the Painting ‘The Son of Man’ by Belgian Painter Rene Magritte?

Answer – Apple

5. According to Brahma Purana, on Which Day did Lord Brahma Recreated the World?

Answer – Gudi Padwa


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 12th August, 2020

1. How Many Bases Would You Find in a Baseball Diamond

Answer – Four

2. In Which League Would You Find Teams Named Delhi Dashers and Chennai Smashers?

Answer – PBL

3. Who is the First Indian Cricketer to Bowl Three Maiden Overs in T20I?

Answer – Deepti Sharma

4. Who Among These Cricketers is Married to An Arjuna Awardee Squash Player?

Answer – Dinesh Karthik

5. An Ice Hockey Game is Divided into Three Period of How Many Minutes Each?

Answer – Twenty


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 11th August, 2020

1. What Two Roles Does Varun Dhawan Play in the 2017 Film Judwaa 2?

Answer – Raja And Prem

2. The Director of the Bahubali Series Has Not Directed Which of These Films?

Answer – Arjun Reddy

3. For Which Radio Channels Does “Sulu” Host a Show in the Film Tumhari Sulu?

Answer – Radio Wow

4. Which of These Was Based in Chetan Bhagat’s First Novel?

Answer – 3 Idiots

5. Which 1963 Film Was the First Under the Merchant Ivory Productions Banner?

Answer – The Household


Final Words

So Friends This was the Full Post on Flipkart Daily Trivia Quiz Answers. We Will be Posting All the Answers of the Daily Trivia Quiz and All the Other Quiz’s As Well. Hope You Liked the Post. Do Share the Post With Your Friends. Thank You For Visiting TricksZone. Visit Again…


*If You Have Any Suggestions or Facing any Issues In This Post Then You Can Comment Below or Directly Contact Us Via Email at : trickszone06@gmail.com

For Instant Loot and Offer Updates You can Join Us On Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here