Amazon Daily Quiz Answers Today 12th November 2020 – Win Samsung Galaxy Watch

0

Amazon Daily Quiz Answers

Contents of this Post

Answer 5 Simple Quiz Questions and Get a Chance to Win Samsung Galaxy Watch Active. Amazon Daily Quiz Answers. Amazon Quiz Answers.


Amazon Daily Quiz Answers: Welcome Friends. Today we are Back with Another Latest Free Amazon Quiz Loot Trick. Play Amazon Daily Quiz From 8AM to 12PM Every Morning and Get a Chance to Win Amazing Cash Prizes and Various Other Bumper Prizes. Amazon 4 November Quiz Answers, Amazon Pay Balance Loot Trick.

In this Post I will Tell You How You can Win Free Amazon Pay Balance Just by Answering Simple Quiz Questions. We Have Posted All the Answers of the 5 Quiz Questions Which are Asked in the Later Part of this Post So That You Can Answer All the Questions Correctly. Hope You are also Enjoying Our Latest Free Recharge Tricks, Latest Cashback Loot and Earn Money Loot Tricks.

Amazon is One of the Worlds Biggest E-Commerce Website. Amazon Assures You of Great Shopping Experience With a Wide Selection Across Different Range of Products and Categories of Products. You can Browse and Search For Your Desired Product by the Product Name, Category or Brand Tag. Get Personalized Recommendations Based on Product Ratings and Latest Shopping Trends.


Amazon Daily Quiz Details

  • Quiz Name – Amazon Daily Morning Quiz
  • Quiz Winning Prize – Samsung Galaxy Watch Active
  • Number Of Questions – 5
  • Number Of Winners – 1
  • Date Till Quiz Live – 12th November, 2020 From 8AM to 12PM
  • Winner Announcement Date – 12th November, 2020 at 3PM

How To Play Amazon Daily Quiz

1. First Download Amazon App if You Don’t Have – Click Here

2. Install the App and Then Open the App

3. Then Login Using Your Mobile Number or Email ID

4. Now on the Home Page Click on Three Horizontal Lines

amazon daily quiz answers

5. Then Click on FunZone Option

amazon daily quiz answers

6. Then Click on Amazon Daily Quiz Banner

7. Then Click on Start Option

8. The Questions Asked are Same For all the Users

9. In the Below Section Quiz Questions along with Answers are Given


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy Watch Active

1. Which former Australia Test captain recently annouced his retirement from all forms of cricket?

Answer – Shane Watson

2. Indian origin Wavel Ramkalawan has recently become the President of which country?

Answer – Seychelles

3. On 19th October 2020, SANT was test fired by the DRDO at Chandipur test range. What kind of missile is SANT?

Answer – Anti-tank

4. Also mentioned by Shakespeare in the Merchant of Venice, what are these boats called in Venice which are a major tourist attraction?

Answer – Gondola

5. Which famous electrical engineer is known to have fallen in love with such a bird?

Answer – Nikola Tesla


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance

1. Who became the first batsman to cross 500 runs in the 2020 IPL?

Answer – KL Rahul

2. Which technology giant helped set up the NITI Aayog Frontier Technologies Cloud Innovation Center?

Answer – Amazon

3. Which of these upcoming movies is a remake of the Telugu film Bhaagamathie?

Answer – Durgavati

4. This is a fishing cat. It is the state animal of which Indian state?

Answer – West Bengal

5. What is the chef’s hat called?

Answer – Toque


Amazon Daily Quiz Answers – Win Forest Essentials Skin Care

1. Which Indian state is known for their celebration of Kati Bihu festival?

Answer – Assam

2. Ravindra Jadeja hit back to back sixes off the last 2 balls, to seal victory for the Chennai Super Kings over which team in IPL 2020?

Answer – Kolkata Knight Riders

3. Nicolas Cage as Grug, Emma Stone as Eep, Ryan Reynolds as Guy form the cast of which 2020 movie?

Answer – The Croods: A New Age

4. From where did President Herbert Hoover push a button to turn the lights on for this building for the very first time?

Answer – Washington D.C

5. What is this type of art called?

Answer – Graffiti


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

1. The Ministry of External Affairs has launched a lecture series named after whom as an introduction to India for foreign diplomats?

Answer – Sushma Swaraj

2. Succeeding Mustapha Adib, Saad El-Din Hariri has been appointed for the second time as the Prime Minister of which country?

Answer – Lebanon

3. BepiColombo is an international space mission to which planet?

Answer – Mercury

4. What is the stick used in this sport called?

Answer – Crosse

5. In 2014, what technology company named a version of their operating system after the National Park featured in this picture?

Answer – Apple


Amazon Daily Quiz Answers – Win Dinnerware

1. Chief Minister vijay rupani recently inaugurated the longest bus rapid transit system of India in which city?

Answer – Surat

2. In A First, Which Country Has Facial Recognition As Part Of Their National Identity Scheme (Through It One Can Access Government Services)?

Answer – Singapore

3. In October 2020 For The First Time Ever, India Started Cultivation Of Which Spice In Himachal Pradesh In An Attempt To Be Self-Reliant?

Answer – Asafoetida

4. Which Of These Countries Men’s Teams Has Won 15 Olympic Medals And 11 World Championship Medals In This Sport?

Answer – Hungary

5. Name This Animal, Which Shares Its Name With A Famous Brand Of Car From Chevrolet

Answer – Impala


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. Which Of These…Australia?

Answer – Varun Chakravarthy

2. Crucible Is The First Major Original Title Published By The Gaming Division Of Which Of These Companies?

Answer – Amazon

3. Ohud Almalki, Who Now Holds The World Record For The Largest Coffee Painting, Is An Artist From Which Country?

Answer – Saudi Arabia

4. This Monument Is Found On Which Denomination Of The Indian Currency?

Answer – 500

5. Unknowingly, Vincent Van Gogh Painted Which Planet In This Painting?

Answer – Venus


Amazon Daily Quiz Answers – Win Saregama Carvaan Premium

1. Which airline has started serving meals on board an Airbus A380 as a marketing drive, while the aircraft is parked at the Changi airport?

Answer – Singapore Airlines

2. The word vaccination originates from the Latin word vacca, and reflects the origin of the process. What does the word mean?

Answer – Cow

3. Of which country was Nursultan Nazarbayev the President from 1990 till 2019 till his resignation?

Answer – Kazakhstan

4. Which arch-monument is found just opposite this historic luxury hotel?

Answer – Gateway of India

5. Which virtual assistant would greet you if you were to use this device?

Answer – Cortana


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

1. Carlos Acutis,who died of leukaemia in 2006 aged 15 and has been dubbed by some as the patron saint of the internet , is from which country?

Answer – Italy

2. National Health Mission of India has recently launched ‘Electronic _________ Intelligence Network (eVIN). Fill in the blank.

Answer – Vaccine

3. Who recently became the first football player to score in 16 consecutive Champions League seasons?

Answer – Lionel Messi

4. This animal symbolizes which well-known constellation?

Answer – Ursa Major

5. On which material did Leonardo Da Vinci paint this masterpiece?

Answer – Wood


Amazon Daily Quiz Answers – Win AO Smith Water Purifier

1. Which of these cities has NOT hosted any matches during IPL 2020?

Answer – Ajman

2. Which sportscar car brand has recently launched a one-off model named Omologata?

Answer – Ferrari

3. Nagorno-Karabakh conflict is an ongoing dispute between which two countries over a disputed territory in the Caucasus Mountains?

Answer – Armenia and Azerbaijan

4. Where does the brand that manufactures such pieces hail from?

Answer – Denmark

5. Which ruler is responsible for the “golden beautification” of this temple?

Answer – Maharaja Ranjit Singh


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Who recently became the first batsman to hit centuries in back to back IPL matches?

Answer – Shikhar Dhawan

2. Which of these actors is one of the producers of the movie Chhalaang starring Rajkummar Rao?

Answer – Ajay Devgan

3. Which former model’s bronze statue was recently unveiled in her hometown of Sevniça in Slovenia?

Answer – Melania Trump

4. What mandatory cloth is used in the making of this flag?

Answer – Khadi

5. Which car manufacturer accquired this brand of cars in 1998?

Answer – Volkswagen


Amazon Daily Quiz Answers – Win Fujifilm Instant Camera

1. The currently under construction 14.15 km long Zojila Tunnel will connect which two places?

Answer – Srinagar to Leh

2. Who recently claimed the record for reaching 1 million followers on Instagram, in the fastest time?

Answer – David Attenborough

3. QSD, also known as the Quad is an informal strategic forum between the United States, Australia, India and which other country?

Answer – Japan

4. Before they started to produce cars, what type of vehicle did this brand manufacture? (See Image in Quiz)

Answer – Tractor

5. Which Greek goddess is this temple dedicated to? (See Image in Quiz)

Answer – Athena


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. What Is The Name Of The Indian Government.Project That Aims To Connect More Than 2.5 Lakh Gram Panchayats With High-Speed Broadband?

Answer – BharatNet

2. With 87% Of The Votes In Her Favor, Jacinda Ardern Has Been Re-Elected For A Second Term As The Prime Minister Of Which Nation?

Answer – New Zealand

3. Which Recently Released Memoir Is Divided Into Four Parts: “Wayward Child”, “Sing. Sing.”, “All That Glitters”, And “Emancipation”?

Answer – The Meaning Of Mariah Carey

4. Located In A Church In Italy, Whose Statue Sculpted By Michelangelo Is Depicted In This Picture?

Answer – Moses

5. Which Nation Does This Fruit Originate From?

Answer – Mexico


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

1. Succeeding Jawed Ashraf, Vishal Sharma has been appointed as the Permanent Representative of India in which UN agency?

Answer – UNESCO

2. Lewis Hamilton, Winner of the Eifel Grand Prix, represents which car manufacturer?

Answer – Mercedes

3. Following the President’s resignation, the PM Sadyr Zhaparov also becomes the acting president of which country?

Answer – Kyrgyzstan

4. Where in Italy is this UNESCO world heritage site located?

Answer – Pisa

5. Name this drink that shares its name with a borough in New York City.

Answer – Manhattan


Amazon Daily Quiz Answers – Win G-Shock Mens Watch

1. Late Bhanu Athaiya was the first Indian to win an Academy Award in which category for her work in the 1982 film Gandhi?

Answer – Costume Design

2. Iga Swiatek, winner of the Women’s Singles at the French Open 2020, hails from which country?

Answer – Poland

3. Name India’s indigenous anti-radiation missile that was successfully flight tested off the east coast of the country in October 2020.

Answer – Rudram

4. This map is featured in which famous TV show that is hosted by HBO?

Answer – Game of Thrones

5. This is the national sport of which of these Asian countries?

Answer – Bhutan


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. In October 2020, a rare first edition of which children’s book has sold for £75,000 at an auction?

Answer – Harry Potter and the Philosopher’s Stone

2. Padma Shri Recipient Shobha Naidu, who recently passed away, was known for which dance form?

Answer – Kuchipudi

3. According to the World Bank’s International Debt Statistics 2021, which country became the largest creditor?

Answer – China

4. This player scored his one and only IPL century against which team? (See Image in Quiz)

Answer – Kochi Tuskers Kerala

5. Which North American country’s national animal is this?

Answer – Canada


Amazon Daily Quiz Answers – Win 10gm Gold Bar

1. PM Modi released a ₹100 coin to commemorate the 100th birth anniversary of Vijaya Scindia, who is also known as the Rajmata of which city?

Answer – Gwalior

2. The 2020 Nobel Prize for Economics was awarded to Paul R. Milgrom and Robert B. Wilson for their contributions in improving which theory?

Answer – Auction Theory

3. World Student’s Day is observed every year on 15th October to commemorate the birth anniversary of which Indian president?

Answer – APJ Abdul Kalam

4. For which team does this player play for in the IPL 2020? (See Image in Quiz)

Answer – Rajasthan Royals

5. This statue was a gift to the United States from the people of which country? (See Image in Quiz)

Answer – France 


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Which company renamed their package of business tools from ‘Suite’ to ‘Workspace’?

Answer – Google

2. Which veteran politician entered the Lok Sabha in 1977 from Hajipur constituency, and has held the Mines and Railways ministry as well?

Answer – Ram Vilas Paswan

3. Complete the title of this book by Anand Neelakantan – ‘The Very, Extremely, Most Naughty _______ Tales’.

Answer – Asura

4. What is the capital city of the country this structure is situated in? (Check Image)

Answer – Riyadh

5. Which country has the most Olympic Gold Medals in this sport?

Answer – USA


Amazon Daily Quiz Answers – Win Dyson Air Purifier

1. Housing For All — A Better Urban Future’ is the 2020 theme for which day celebrated every year by the UN on October 5?

Answer – World Habitat Day

2. 23 Yards’ is a new brand of personal care products launched by which former Indian cricketer?

Answer – Ravi Shastri

3. Sanjay ManjrekarThe BBC short story award for 2020, won by Sarah Hall who became the first to ever win the award twice, is supported by which University?

Answer – Cambridge University

4. Which country released official stamps honouring this character?

Answer – Japan

5. Who was the first Indian woman to win a silver medal in this sport in the Olympics?

Answer – P.V Sindhu


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Bongosagar is a bilateral naval exercise between India and which other country?

Answer – Bangladesh

2. The Social Innovation & Incubation Mission launched by the Ministry of Social Justice and Empowerment is named after which great Indian?

Answer – Bhimrao Ambedkar

3. During the 2020 IPL, which cricketer became the first Indian to cross 9000 runs in T20 cricket?

Answer – Virat Kohli

4. These are different phases of which astronomical body?

Answer – Moon

5. Name this animal famed for its upright posture.

Answer – Meerkat


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

1. This Famous Palace Would Be Found In Which City In India?

Answer – Udaipur

2. Name This Animal, Also The State Animal Of Sikkim

Answer – Red Panda

3. This ‘Golden’ Fort Is Found In Which City In India?

Answer – Jaisalmer

4. In Which City, Europe’s Second Oldest Capital City, Is This Picture Taken?

Answer – Lisbon

5. Name This Bird Which Also Shares Its Name With A Publishing House.

Answer – Puffin


Amazon Daily Quiz Answers – Win Dyson Airwrap

1. Which Country Is Credited With Inventing This Food Item?

Answer – Italy

2. Name This Domed Building Which Is The Largest Church In The World.

Answer – St. Peter’s Basilica

3. In Which City Is This Tall Building Located?

Answer – Dubai

4. In Which Movie Series Would You Find This Character?

Answer – Star Wars

5. In Which Of These Sports, Would This Type Of Glove Usually Be Used?

Answer – Baseball


Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus 8 Pro

1. After a gap of 16 years, mineral exploration has started at which iconic mining region?

Answer – Kolar Gold Fields

2. Which international city is building a pilot electric road that will power specially equipped buses as they drive?

Answer – Tel Aviv

3. The Shanti Swarup Bhatnagar award recognises outstanding work by Indians in which field?

Answer – Science & Technology

4. Air India One, a VVIP aircraft meant to fly the Prime Minister and President of India, is manufactured by which company?

Answer – Boeing

5. The logo of which of these organisations has recently been changed for the first time since its inception in 1982?

Answer – Sports Authority of India


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

1. Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?

Answer – Kuwait

2. In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?

Answer – Kolkata

3. To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?

Answer – China

4. Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?

Answer – Shekhar Kapur

5. Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?

Answer – BrahMos


Amazon Daily Quiz Answers – Win Phillips Soundbar

1. Name India’s first multi-wavelength astronomical observatory, that recently completed five years of imaging celestial objects in space.

Answer – Astrosat

2. In September 2020, which former Indian bowler was appointed the chairperson of BCCI women’s selection committee?

Answer – Neetu David

3. Which Bollywood actor was recently awarded with SDG Special Humanitarian Action Award by the United Nations?

Answer – Sonu Sood

4. Which Indian footballer is the winner of the 2019-20 AIFF Men’s Footballer of the Year Award?

Answer – Gurpreet Singh Sandhu

5. Japan Airlines recently said that it would retire which phrase from their in-flight announcements made in English?

Answer – Ladies and gentlemen


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. Which Organization Has Recently Pledged To Build BARDA – An Agency For Biomedical Advanced Research And Development?

Answer – European Union

2. Which Business Group Recently Won The Contract To Build Our New Indian Parliament?

Answer – Tata

3. Who Was The Man Of The Match In The Very First Encounter Of The 2020 IPL?

Answer – Ambati Rayudu

4. Which Brand Recently Launched GIGAnet, A Strong And Fast 4G Network?

Answer – Vi

5. Which Country Has Become The First To Issue A Sovereign Bond Linked To The Sustainable Development Goals Set By The United Nations?

Answer – Mexico


Amazon Daily Quiz Answers – Win Fossil Gen 5 Smartwatch

1. In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer – 1937

2. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer – 12th March 1930

3. Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer – Netaji Subhas Chandra Bose

4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times and the committee regrets not giving him the Nobel Peace prize to this day.

Answer –  5

5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?

Answer – Lal Bahadur Shastri

6. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer – Long Walk To Freedom

7. The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author?

Answer – John Ruskin


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance

1. Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?

Answer – A Ring

2. The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?

Answer – Arvind Adiga

3. What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer – Tittle

4. Famous british actress ‘Lena Headey’ was born on 3rd October 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?

Answer – Cersei Lannister 

5. She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer – Savitribai Phule


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M21

1. Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?

Answer – The God of Small Things

2. Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answer – Cycling

3. Whish of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answer – Jan Koum

4. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Answer – Sheep

5. Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?

Answer – Honda


Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony Portable Party Speakers

1. Copenhagen is the capital of which country?

Answer – Denmark

2. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answer – Cochin

3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer – Jhumpa Lahiri

4. Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

Answer – Ravi Ruia

5. What is the capital city of Mizoram?

Answer – Aizawl


Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus 8 Pro

1. George Stephenson is known as the Father of Railways as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?

Answer – 1825

2. Which is the longest river in Asia?

Answer – Yangtze

3. To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Answer – M Chinnaswamy Stadium, Bengaluru

4. Until 1955, the State Bank of India was known as ______?

Answer – Imperial Bank of India

5. The __________ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer – The Ring of Fire


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy S20+

1. Pierre-Emerick Aubameyang, who recently re-signed with Arsenal, represents which country in international football?

Answer – Gabon

2. Meenaxi: A Tale of Three Cities’ is a movie directed by which painter born on September 17th?

Answer – M.F Hussain

3. Which Asian city tops the list in the recently released ‘Global Smart City Index’?

Answer – Singapore

4. Which of these examinations scheduled on November 29th will now be for 2 hours instead of the earlier 3 hours duration?

Answer – CAT

5. What is this beautiful natural phenomenon called?

Answer – Aurora Borealis


Amazon Daily Quiz Answers – Win Ray Ban Sunglasses

1. Which of these teams recently went unbeaten to claim the 2020 Caribbean Premier League title?

Answer – Trinbago Knight Riders

2. Which adhesive brand has recently been relaunched with the tagline ‘Repair is better than replace’?

Answer – Araldite

3. ‘Ride together, Die together’ is the tagline of which movie that is currently the highest-grossing movie of 2020 worldwide?

Answer – Bad Boys for Life

4. This famous Ferris Wheel is found in which city?

Answer – London

5. This is a famous self-portrait of which artist?

Answer – Vincent Van Gogh


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance Cash

1. Which famous tennis player wore 7 masks with the names of 7 victims of racial injustice during her 7 matches at the 2020 US Open?

Answer – Naomi Osaka

2. Prakash Belawadi plays the father of which genius, in a movie released on Amazon Prime in 2020?

Answer – Shakuntala Devi

3. September 2020 marks the 9th World ________ Month to raise awareness and challenge the stigma that surrounds which disease?

Answer – Alzheimer’s

4. Where in India would you find this famous monument?

Answer – Kanyakumari

5. All the tourists shown here are clicking pictures inside which museum?

Answer – Louvre Museum


Amazon Daily Quiz Answers – Win Redmi Note 9 Pro

1. Which of these firsts occurred during the final of the Men’s Singles at the 2020 US Open?

Answer – Final decided by 5th set tie break

2. In the upcoming ‘Batman’ movie starring Robert Pattinson in the lead role, what role earlier played by Anne Hathaway is Zoe Kravitz playing?

Answer – Selina Kyle

3. 22nd September is observed as World Rose Day, dedicated to the welfare of patients suffering from what disease?

Answer – Cancer

4. A famous festival in Nagaland is known as the ______ Festival. The blank is the same as the name of this bird. Which bird?

Answer – Hornbill

5. What is this famous landmark in Belgium called? The structure might give you a clue to its name

Answer – Atomium


Amazon Daily Quiz Answers – Win Phillips Soundbar

1. Along with winning the Fedex Cup for 2020, which golfer was given the honour of being named the PGA Tour Player of the Year?

Answer – Dustin Johnson

2. Which country is set to soon unveil a bronze statue of Indian doctor Dwarkanath Kotnis?

Answer – China

3. Fill in the blanks in the title of this Mouni Roy, Purab Kohli starrer directed by Kanwal Sethi, with the name of a city, ____Confidential.

Answer – London

4. In 2001, the UN General Assembly unanimously voted to designate September 21st as what day, observed annually?

Answer – International Day of Peace

5. This is the tomb of the ____ Mughal Emperor. Fill in the blanks

Answer – 2nd


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. Which of these teams has twice come back from 1-3 down in playoff series during the 2020 NBA playoffs?

Answer – Denver Nuggets

2. What is celebrated on 8th September marking education a part of human rights and dignity?

Answer – International Literacy Day

3. Ming Na Wen was the voice in the 1998 animated version, while Yifei Liu plays the role in the live action version. Which role?

Answer – Mulan

4. This is a famous cathedral where there was a destructive fire in 2019, in which city is it located in?

Answer – Paris

5. Yoshihide Suga has been elected as the new Prime Minister of which country?

Answer – Japan


Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus 8 Pro

1. Who recently became the fastest batsman in terms of balls faced to reach 3000 runs in ODIs?

Answer – Glenn Maxwell

2. Which of these is an upcoming Bollywood movie starring Ishaan Khatter and Ananya Panday?

Answer – Khaali Peeli 

3. On 16th September, 1987 the Montreal Protocol was signed. 16th September is observed as which of these days?

Answer – World Ozone Day

4. This location was used prominently in the filming of which of these movie series?

Answer – The Hobbit

5. This variety of Sushi is known as Maki Sushi. What does Maki Sushi literally mean?

Answer – Rolled Sushi


Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony Portable Party Speaker

1. The Dow Jones Industrial average recently removed which oil company that had been part of it for 92 years?

Answer – Exxon Mobil

2. Lila Snyder recently became the first female CEO of which global audio company?

Answer – Bose

3. Shinzo Abe recently resigned from his post of Prime Minister of which country?

Answer – Japan

4. The New Mutants was billed as the thirteenth and final installment in which popular film series?

Answer – X-Men

5. Which of these Amazon Prime series is set in the year 2033?

Answer – Upload


Amazon Daily Quiz Answers – Win Kokaburra Cricket Bat

1. Name India’s longest serving warship, decommissioned three years back, which will soon be dismantled in Gujarat.

Answer – INS Viraat

2. According to Forbes, who recently became the first person ever to be worth $200 billion?

Answer – Jeff Bezos

3. By beating Bradley Kahn in the US Open first round, who became the first Indian male to win a Grand Slam singles match in 7 years?

Answer – Sumit Nagal

4. Blackout, the British motorcycle manufacturer CCM’s new edition of Spitfire bikes, pays tribute to which upcoming Marvel film?

Answer – Black Widow

5. Robert Finster plays the title role in a 2020 Austrian-German crime television series, re-imagining whose life?

Answer – Sigmund Freud


Amazon Daily Quiz Answers – Win Redmi Note 9 Pro

1. India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?

Answer – Russia

2. Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India

Answer – Volkswagen Motorsport India

3. Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

Answer – State Bank of India

4. India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

Answer – Assam

5. Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August?

Answer – World Water Week


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Which of these food items help in boosting immunity?

Answer – All of these

2. For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?

Answer – Split squats

3. Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?

Answer – Shankar Ehsaan Loy

4. Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?

Answer – Arunachal Pradesh

5. Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?

Answer – Israel


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy S20+

1. Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answer – Tiktok

2. Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answer – Turkey

3. Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answer – Sudha Murthy

4. Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer – Dwayne Bravo

5. Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer – Satyajit Ray


Amazon Daily Quiz Answers – Win Ray Ban Sunglasses

1. One Young World’s Journalist of the year Award recipient Neha Dixit primarily covers social issues of which part of Asia?

Answer – South Asia

2. The 2020 International Booker Prize winning book ‘The Discomfort of Evening ‘ is written in which language?

Answer – Dutch

3. Arjuna Award recipient Poulami Ghatak recently announced her retirement from which sport?

Answer – Table Tennis

4. Chadwick Boseman was an American actor most famous for his role as which Marvel superhero?

Answer – Black Panther

5. National Sports Day on 29th August commemorates the birth anniversary of an Indian captain in which sport?

Answer – Hockey


Amazon Daily Quiz Answers Today – Win Samsung Galaxy Buds+

1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer – CV Raman

2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer – Urdu

3. Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which gharana?

Answer – Mewati Gharana

4. Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer – Kamala Harris

5. In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer – Sri Lanka


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answer – Tiktok 

2. Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answer – Turkey

3. Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answer – Sudha Murthy

4. Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer – Dwayne Bravo

5. Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer – Satyajit Ray


Amazon Daily Quiz Answers – Win Redmi Note 9 Pro

1. Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?

Answer – Dhyan Chand award

2. Which organization recently released the report titled ‘Elephants. Not commodities’ ?

Answer – World Animal Protection

3. Which Union Territory celebrated the 59th Anniversary of its De Jure day on 16th August 2020?

Answer – Puducherry

4. Which tech company recently introduced a product called ‘Assignments’ to help teachers around the world?

Answer – Google

5. A teaser was recently released featuring Robert Pattinson as which of these superheroes?

Answer – Batman


Amazon Daily Quiz Answers – Win Phillips Soundbar

1. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answer – Renewable energy

2. Brahmastra is an upcoming movie starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt. Which of these South Indian superstars also features in the movie?

Answer – Akkineni Nagarjuna

3. Google has recently partnered with which Indian organisation for a flood forecasting initiative?

Answer – Central Water Commission

4. Sawant Ajay Anant has been awarded the Arjuna Award for which of these sports?

Answer – Equestrian

5. In a first, India is set to launch a ferry service with which country via Kulhudhuffushi atoll?

Answer – Maldives


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. Which newly set up agency will conduct a Common Eligibility Test for selection to non-gazetted posts in the central government ?

Answer – National Recruitment Agency

2. What is the name of the app which has recently been launched by National Highways Authority of India to monitor plantation projects?

Answer – Harit Path

3. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answer – Renewable energy

4. Rani Rampal, named as a 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee, is the captain of the Indian Women’s Team in which sport?

Answer – Field Hockey

5. Who attended the 5th world conference of speakers of parliament on behalf of India?

Answer – Om Birla


Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus 8 Pro Smartphone

1. Abdul Rashid Kalas of Jammu & Kashmir Police has been awarded which gallantry award posthumously?

Answer – Kirti Chakra

2. Which city has won the cleanest city award in the Swachh Survekshan 2020 survey?

Answer – Indore

3. The Gwalior-Chambal Expressway will be renamed after which former Prime Minister of India?

Answer – Atal Bihari Vajpayee

4. Solar Energy Corporation of India Ltd. is a company incorporated under which ministry?

Answer – Ministry of New and Renewable Energy

5. Recently expanded to the border and coastal districts, which of these is the youth wing of Indian Armed Forces?

Answer – National Cadet Corps


Amazon Daily Quiz Answers – Win Kokaburra Cricket Bat

1. Which 20 year old Indian badminton player will be conferred with the Arjuna award in 2020?

Answer – Satwiksairaj Rankireddy

2. Ex-CBI officer Rakesh Asthana has been named as the Director-General of which force?

Answer – Border Security Force

3. Which Indian state has instituted the Indira Rasoi Yojana?

Answer – Rajasthan

4. Which of these actresses starred in the original 1991 movie ‘Sadak’ and is also starring in the sequel ‘Sadak 2’?

Answer – Pooja bhatt

5. After dismissing which Pakistan batsman did James Anderson reach the landmark of 600 wickets in Test cricket?

Answer – Azhar Ali


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1. By what name do we better know the peace agreement initiated on August 13, 2020, between UAE and Israel?

Answer – Abraham Accord

2. Who is the only Paralympic gold medalist among the people to win the Rajiv Gandhi Khel Ratna award in 2020?

Answer – Mariyappan Thangavelu

3. Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which Gharana?

Answer – Mewati Gharana

4. Which Indian giant recently acquired a majority stake in the e-pharma site Netmeds?

Answer – Reliance

5. India’s first ‘air bubble’ agreement in South Asia will be established with which country?

Answer – Maldives


Amazon Daily Quiz Answers – Win Redmi Note 9 Pro

1. FutureSkills, an online learning platform is run by which organisation?

Answer – NASSCOM

2. Russell Kirsch, a computer scientist who passed away recently, is credited with inventing which of the following?

Answer – Pixels

3. Along with France, which country initiated the International Solar Alliance?

Answer – India

4. Which organisation has been named as the new Title Sponsor of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer – Dream11

5. Bhagat Singh Koshyari is currently serving as the Governor of Maharashtra and which other state?

Answer – Goa


Amazon Daily Quiz Answers – Win Mi Laptop

1. Recently satellite analysis, showed oil spill leaking into Blue Bay Marine Park. In which country is it located?

Answer – Mauritius

2. Which organisation is behind ‘Mukti Caravan’, an initiative to mobilize people against child trafficking?

Answer – Bachpan Bachao Andolan

3. Which institute has helped scientists at ISRO come up with a novel way to make space bricks on the lunar surface using lunar soil?

Answer – IISC

4. Which Indian currently serves as the Chief Scientist at the World Health Organization since March 2019?

Answer – Soumya Swaminathan

5. The newly unveiled logo of Jharkhand government accommodated which flower of bright red colour?

Answer – Palash


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. The Union Ministry of Tourism organised a themed webinar titled ‘Cellular Jail: Letters, Memoirs & Memories’. Where is Cellular Jail?

Answer – Andaman and Nicobar Island

2. 13th August is marked every year to celebrate what feature common to Leonardo Da Vinci, Amitabh Bachchan and Lewis Carroll?

Answer – Left Handed

3. Which Indian organisation recently organised an ‘online patriotic film festival’?

Answer – NFDC

4. After whom did ISRO recently name a crater on Moon, discovered by Chandrayaan-2?

Answer – Vikram Sarabhai

5. Work on India’s first underwater metro train project is going on in which city?

Answer – Kolkata


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy S20+

1. Which Indian cricketer along with MS Dhoni announced his retirement from international cricket in August 2020?

Answer – Suresh Raina

2. August 10 is dedicated to the conservation of which big cat, listed as an endangered species in the IUCN Red List?

Answer – Lion

3. In terms of Airplanes, _________ is painted orange or bright yellow for easy discovery after a crash as it helps with investigations.

Answer – Black Box

4. Traditional festive sweet dish ‘Khaje’, spicy Harmal Chilli and Moira Banana from which Indian state were recently awarded GI tags?

Answer – Goa

5. Which country recently successfully tested the Arrow 2 missile system?

Answer – Israel


Amazon Daily Quiz Answers – Win RayBan Sunglasses

1. Who won the 70th anniversary Grand Prix held at the Silverstone circuit, the second of back to back races at the venue?

Answer – Max Verstappen

2. After the Mysuru Rail Museum, where is the second Rail Museum set up by the South Western Railway (SWR)?

Answer – Hubballi

3. From August 2020, India now has which of these ministries?

Answer – Ministry of Education

4. The UN’s postal agency has released a commemorative postage stamp this year on the 40th anniversary of what?

Answer – Small Pox Eradication

5. Small Pox EradicationFinding the forgotten gems: ‘Revisiting the ________ of Matheran after 125 years’. Fill in the blanks in the name of this research paper.

Answer – Butterflies


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy Buds 

1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who w

Answer – CV Raman

2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer – Urdu

3. MSME Minister Nitin Gadkari recently unveiled a microwave device that can disintegrate the novel coronavirus. What is it called?

Answer – Atulya

4. Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer – Kamala Harris

5. Defense Minister Rajnath Singh has recently launched the Naval Innovation and _____ Organisation (NIIO). Fill in the blank.

Answer – Indigenisation


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. ‘Midnight Sun’ is a 2020 companion novel to which 2005 book by bestselling author Stephenie Meyer?

Answer – Twilight

2. Which state government rolled out the centralized e-commerce platform ‘YellowChain’?

Answer – Nagaland

3. Named as ‘the Air’, _______ built by a company called Lucid claims to cover a distance of 832 km in a single charge.

Answer – Electric Car

4. Which cricket stadium is being renamed after late Patiala royal Maharaja Yadavindra Singh?

Answer – Mullanpur Stadium

5. In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer – Sri Lanka


Amazon Daily Quiz Answers – Win Oneplus 8 Pro

1. Mauritius had declared a ‘state of environmental emergency’ due to what caused by the bulk carrier ship MV Wakashio?

Answer – Oil Spill

2. Girish Chandra Murmu is the 14th and the latest to hold which of these important positions?

Answer – Comptroller and Auditor General

3. To provide better connectivity to the people of which UT did the Prime Minister recently launch a Submarine Optical Fibre Cable network?

Answer – Andaman and Nicobar Islands

4. In the recently released ‘Raat Akeli Hai’ as well as the movie ‘Raees’, Nawazuddin Siddiqui’s character has what profession?

Answer – Police

5. The 2nd Test match between England and Pakistan in 2020 was the shortest (in terms of balls bowled) in England in 33 years. Name the venue.

Answer – Rose Bowl, Southampton


Amazon Daily Quiz Answers – Win Fossil Explorist Watch

1. As per a recent announcement from ICC, which country will remain hosts of the 2021 Twenty20 World Cup?

Answer – India

2. Which Hawkthorne headquartered company has successfully flight-tested a prototype of its Mars rocket ship that can land upright?

Answer – SpaceX

3. Pettimudi Hills are located in which Indian state, where heavy rains recently caused a massive landslide?

Answer – Kerala

4. Which city has been announced as the host of the 108th Indian Science Congress, to be held in January 2021?

Answer – Pune

5. Which of these days is observed on 9th August each year to raise awareness and protect the rights of the world’s indigenous population?

Answer – World Tribal Day


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.7500 Amazon Pay Balance

1. Sadbhavana Divas celebrated on 20th August every year, commemorates the birth anniversary of which former Prime Minister?

Answer – Rajiv Gandhi

2. Russia dubbed its new COVID- 19 vaccine as ‘_________ 5’, after a famoussatellite. Fill in the blanks

Answer – Sputnik

3. Which of these organizations has recently announced an aid of 1.65 million Euros to support flood victims in India, Nepal and Bangladesh?

Answer – EU

4. In a rare occurrence, Silverstone hosted two back to back F1 Grand Prix races in August 2020. What was the 2nd of those races called?

Answer – 70th anniversary Grand Prix

5. ISRO’s lead facility for launch vehicle development located in Thiruvananthapuram, is named after which scientist born on August 12th?

Answer – Vikram Sarabhai


Amazon Daily Quiz Answers – Win Fujifilm X-A7 Camera

1. What did William Kirk English and Douglas Engelbart invent while working at SRI International’s Augmentation Research Center?

Answer – Computer Mouse

2. IIM Sirmaur recently started the academic session 2020 online with a virtual inauguration. Which state is IIM Sirmaur in?

Answer –  Himachal Pradesh

3. Lee Teng-hui, who recently passed away, was the first democratically elected president of which country?

Answer – Taiwan

4. Name the Indian file sharing app developed by Ashfaq Mehmood Choudhary, a 17-year-old boy from Kashmir.

Answer – Dodo Drop

5. Ebrahim Alkazi, who recently passed away, was the director of which of these institutions for 15 years?

Answer – National School of Drama


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. August 3 was recently celebrated in India as what day?

Answer – World Sanskrit Day

2. On August 1, 2020, which freedom fighter’s 100th death anniversary was observed in India?

Answer – Bal Gangadhar Tilak

3. Beirut is the capital and largest city of which country?

Answer – Lebanon

4. Mahatma Gandhi Setu bridge over river Ganga connects the north and south of which Indian state?

Answer – Bihar

5. In August 2020 Doordarshan added to its regional bouquet, a dedicated satellite channel for which Indian state?

Answer – Assam


Amazon Daily Quiz Answers – Win Huawei P30 Pro Smartphone

1. Which of these is a recently released movie directed by Rajesh Krishnan starring Kunal Khemu and Gajraj Rao?

Answer – Lootcase

2. July 31st is the 25th anniversary of the first _____ that took place in India in 1995.

Answer – Mobile call

3. Which city now has the reputation of being an Olympic host who has had to postpone the games twice?

Answer – Tokyo

4. Who was the first guest in the much publicised show ‘The Michelle Obama Podcast’?

Answer – Barack Obama

5. Which famous movement began on 8th August at Gowalia Tank Maidan? Hint: A day is also observed in honour of the movement.

Answer – Quit India Movement


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

1. Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?

Answer – Vimal

2. What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?

Answer – Red Chillies

3. Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?

Answer – MS Dhoni

4. During this lockdown period ‘WFH’ has become very popular. What does WFH stand for?

Answer – Work From Home

5. Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity?

Answer – Amazon


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.7500 Amazon Pay Balance

1. Uttarakhand is planning to set up India’s first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?

Answer – Snow Leopard

2. Which famous Varanasi born Indian writer’s 140th birth anniversary was celebrated on July 31, 2020?

Answer – Munshi Premchand

3. Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?

Answer – Iker Casillas

4. BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?

Answer –  Bureau of Indian Standards

5. John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?

Answer – Peace


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy A31 Smartphone

1. Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Answer – Bombay Flying Club

2. Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Answer – Japan

3. Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Answer – Solar Power

4. Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Answer – Matthew McConaughey

5. PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Answer – Mauritius


Amazon Daily Quiz Answers – Win Oneplus Y Series TV 

1. The first woman to hold a Cabinet Rank in the Indian government Rajkumari Amrit Kaur, held which Ministry?

Answer – Minister Of Health

2. Under whose leadership was Azad Hind, an Indian provisional government, established in Japanese occupied Singapore during World War II?

Answer – Subhas Chandra Bose

3. The world celebrated this 25th July as the 100th birth day of Rosalind Franklin, known for her contributions to the discovery of what?

Answer – Molecular Structure Of DNA

4. The Okavango Delta, one of Africa’s last remaining great wildlife habitat, is located in which country?

Answer – Botswana

5. Which young revolutionary, along with Prafulla Chaki, attempted to assassinate a British judge, Magistrate Douglas Kingsford?

Answer – Khudiram Bose


Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony 1000XM3 Headphones

1. Which of These Veteran All Rounders Who Played for the Knight Riders from 2011-2013 Recently Retired?

Answer – Rajat Bhatai

2. Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has Developed What Medical Bed Isolation System to Combat COVID-19?

Answer – Aashray

3. Which Body Involving 5 Nations Held it’s 6th Environmental Minister’s Meeting on 30th July?

Answer – BRICS

4. Anil Murali the Legendary Actor Who Passed Away at the Age of 51 Was a Veteran in Which Film Industry?

Answer – Malayalam

5. The Barakah Nuclear Power Plant, the First Power Station in the Arabian Peninsula, is Located in Which Country?

Answer – UAE


Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

1. Which of These Organisations Started the ‘Dare to Dream’ Contest on the Death Anniversary of Former President Dr A P J Abdul Kalam?

Answer – DRDO

2. NASA is Planning to Launch its ASTHROS Telescope Mission from Which Part of the World?

Answer – Antarctica

3. Created in 2020 at Saint Petersburg, An Annual Celecration in Held on 29 July to Raise Awareness for Conservation of What Animal?

Answer – Tiger

4. Who Recently Joined James Anderson as the Only Two England Bowlers with 500 Test Wickets or More?

Answer – Stuart Broad

5. Hichem Mechichi has been Appointed as the New Prime Minister of Which African Nation?

Answer – Tunisia


Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy Note 10

1. Basheerunnisa Begum Daughter of Mir Osman Ali Khan Belonged to Which Royal Family of India?

Answer – Nizams Of Hyderabad

2. HITAM is the Name of the App Planned to Launch for COVID 19 Patients by Which State?

Answer – Telangana

3. Staurt Broad Along With Which Other Player Won the Man of the Series Award in the Recently Concluded Wisden Trophy?

Answer – Roston Chase

4. The Rafale Jets that Made their Way into India Originate from Which Country?

Answer – France

5. Which Indian Youth has Joined the UN Secretary General’s Youth Advisory Group for Climate Change?

Answer – Archana Soreng


Amazon Daily Quiz Answers 11 August 2020 – Win Dyson Air Purifier

1. India Recently Helped in Restoring a 300-Year-Old Kali Temple at Natore in Which Country?

Answer – Bangladesh

2. Which Country has Been Announced to be the Host of the 2020 Edition of the Indian Premiere League?

Answer – UAE

3. The Ministry of Human Resources & Development in the Indian Government has Recently Been Government has Recently Been Renamed as What?

Answer – Ministry of Education

4. Then Grand Finale of Which of These Events, Where Students Would be Competing to Solve 243 Problem Statements is From August 1-3, 2020?

Answer – Smart India Hackathon

5. Naseerudddin Shah Plays the Role of Pandit Radhemohan Rathod in Which Amazon Original Series?

Answer – Bandish Bandits


Amazon Daily Quiz Answers 10 August 2020 – Win ₹20,000 Free Pay Balance

1. Which Renowned Striker has become the first player to score 50 goals in Serie A, Premier League and La Liga?

Answer – Cristiano Ronaldo

2. Which of these is considered to be the World’s oldest film festival, whose 77th edition is slated to happen in September 2020?

Answer – Venice Film Festival

3. Quest for Restoring Financial Stability in India’s is a recently released book written by which Former Deputy Governor of RBI?

Answer – Viral Acharya

4. Which Professional League in India has become the first league from South Asia to be inducted in the World Leagues Forum?

Answer – ISL

5. Which Former Diplomat is the author of the recently released book ‘The Indian Way: Strategies for an Uncertain World’?

Answer – S Jaishankar


Terms And Conditions

1. This Contest will commence on 21 August 2020 from 08:00:01 a.m. to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Fujifilm X-A7 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.


Final Words

So Friends this was the Full Post on Amazon Daily Quiz Answers. We Will be Posting All the Answers of the Daily Quiz and All the Other Quiz’s Which are Running on Amazon App. Hope You Liked the Post. Do Share the Post with Your Friends. Thank You For Visiting TricksZone. Visit Again…


*If You Have Any Suggestions or Facing any Issues In This Post Then You Can Comment Below or Directly Contact Us Via Email at : trickszone06@gmail.com

For Instant Loot and Offer Updates You can Join Us On Telegram

Join telegramFacebook Page

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here